Info A-Z

Hasznos információk nem csak turistáknak

Információk VeszprémrőlEbben a menüpontban olyan listákat állítottunk össze, melyek nem csak a Veszprémbe látogatóknak és az utazásukat tervezőknek, de a városi és környékbeli lakosoknak egyaránt hasznosak lehetnek.

Bővebben...

Bankok

EuroVeszprémben mára már a Magyarországon jelenlévő multinacionális bankok zöme és a helyi bankok is képviseltetik magukat. Utazása, üdülése során a városban található bankokban, pénzintézetekben pénzügyeit a legnagyobb rugalmassággal tudja kezelni. A város ATM hálózata ugyan szinte teljes egészében a belvárosra korlátozódik, ám pár perces sétával szinte minden bank kínál ilyen szolgáltatásokat.

Bővebben...

Parkolás

Parkolás VeszprémbenVeszprémben fizető parkolási rendszer működik, közterületi, parkolóházas és mélygarázsos rendszerben. A parkolási díj zónákhoz kötött, lehetőség van a mobiltelefonnal történő fizetésre.

Bővebben...

Pénzváltók

PénzváltóTanácsoljuk, hogy minden esetben bankban, vagy hivatalos pénzváltónál váltson pénzt, mert az utcai pénzváltók megbízhatatlanok, sokszor jóval magasabb áron váltanak illegálisan.

Bővebben...

Autóbérlés és szervíz

Autóbérlés, autószervíz VeszprémbenHa autóval érkezik városunkba, vagy négy keréken szeretné felfedezni Veszprémet és környékét, az alábbi autókölcsönzők és szervizek hasznos segítségére lesznek!

Bővebben...

5+1 OK, AMIÉRT ÉRDEMES . . .

... ELLÁTOGATNI VESZPRÉMBE!

allatkert Veszprémi Állatkert
Sztárok? Természetesen!
arena Veszprém Aréna
Rendezvények felsőfokon
var Veszprémi Vár
Kulturális csemegék, történelmi hangulat

gyerekek

Családbarát kínálat
Középpontban a gyerekek
gasztro Kiváló gasztronómia
Széles választék, zamatos fogások
illatos advent kicsi

Illatos Advent
Veszprémben

 

Ön itt áll: Utazás előtt Info A-Z