Aktualitások

A Laczkó Dezső Múzeum interaktív kitelepülése Turisztikai Információs Pontunknál


A Laczkó Dezső Múzeum interaktív kitelepülése Turisztikai Információs Pontunknál

2015. június 17-én, szerdán 15-től 18 óráig a Laczkó Dezső Múzeum és a Művészetek Háza munkatársai a Kossuth utcán, a Tourinform Veszprém Turisztikai Információs Pontja mellett interaktív kitelepülésen informálták a Múzeumok Éjszakája programjairól az érdeklődőket. Bővebben Rövidebben

Közös programot szervez a Laczkó Dezső Múzeum és a Művészetek Háza szombaton, a Múzeumok Éjszakáján.

A két intézmény munkatársai szerdán délután, a Kossuth utcán, a Tourinform iroda információs pontja mellett egy interaktív kitelepülés keretében informálták a Múzeumok Éjszakája programjairól az érdeklődőket.

Dr. Perémi Ágota, a Laczkó Dezső Múzeum igazgatója a kitelepülés alkalmával elmondta, hogy a Múzeumok Éjszakáján két új tárlat, a „Tulipán, pelikán, kígyó“ című kiállítás és Kulcsár Ágnes festőművész „Szent Iván-éj a Buhim-völgyben“ című kamarakiállítása is megnyílik a látogatók előtt.

Az igazgató hozzátette, hogy a kiállítások mellett számtalan interaktív játék, kézműves foglalkozás és gyermekkoncert várja a múzeumba látogató családokat szombaton este. A Múzeumok Éjszakáján megtekinthető lesz a Hősök Kapuja Látogatóközpont, a Tűztorony és a nemrég megnyílt egykori Várbörtön is.

Hegyeshalmi László, a Művészetek Háza igazgatója szerint, a Múzeumok Éjszakája lehetőséget ad a látogatásra azoknak is, akik a hétköznapokon kevésbé érnek rá ellátogatni a város kultúrális intézményeibe.

Forrás: http://vehir.hu/cikk/30609-ejszaka-a-muzeumban

 

 

 

Cím: 8200 Veszprém, Kossuth u.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör