Aktualitások

A Tourinform Veszprém hírei februárban


A Tourinform Veszprém hírei januárban

A Tourinform Veszprém januárban hétköznaponként 9 órától 17 óráig, szombaton 9-13.00 óráig várja vendégeit. Kossuth utcai Információs Pontunk keddtől szombatig 9-17.00 óráig, szombaton 9-13.00 óráig tart nyitva. Bővebben Rövidebben

Látogasson el hozzánk, irodánkban és Információs Pontunkban számos országos rendezvényre válthat belépőjegyet, ajándékboltunkban pedig veszprémi ajándéktárgyakra és könyvekre bukkanhat. Használja csomagmegőrzőnket, hogy ne kelljen a Várba és az Állatkertbe magával vinnie nehéz hátizsákját! 

Sok szeretettel várjuk, térjen be hozzánk, vegye igénybe szolgáltatásainkat

2012 októberétől Balatoni Korona váltóhelyként is működünk, aki pedig Balatoni Koronával fizet nálunk, továbbra is 5% kedvezményt kap Veszprém feliratú ajándéktárgyaink árából.

Ízelítő a jegyértékesítési rendszerek januári rendezvénykínálatából:

Interticket:
Koncz Zsuzsa
Bródy 70
Lara Fabian

Vámpírok Bálja musical

Ticketportal:
Richard Clayderman live with strings
Egy darabot a szívemből
Fishing on Orfű
Royal Russian Balett

Ticket Express:
Rúzsa Magdi Koncert – Budapest Sportaréna
István, a király
Havasi - Etudes 

Jegymester:
Shrek, a musical
Szeszéley nyár
11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Irodánk 2015. szeptember 15-től Br. 200 Ft/jegy jegykiállítási költséget számít fel az online jegyrendszereken keresztül vásárolt jegyek esetén. A díj bevezetését a nyomtatási/fénymásolási költségeink fedezése indokolta. Amennyiben a jegyvásárlás végösszege meghaladja a Br. 50.000 Ft-ot, a jegyenkénti Br. 200 Ft-os jegykiállítási költséget nem számoljuk fel. Irodánk csak az online jegyrendszerek - Ticketportal, Ticket Express, Jegymester és InterTicket jegyekre vonatkoztatva vezeti be a kezelési költséget, az egyéb rendezvényekre szóló belépőjegyekre nem számítjuk fel a díjat. Szíves megértésüket köszönjük!

 

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör