Aktualitások

BL NEGYEDDÖNTŐS A TELEKOM VESZPRÉM KÉZILABDACSAPATA


BAJNOK A VESZPRÉM!

Bár 30-27-es vereséget szenvedett a csapat a Tisza-parton, így is a Telekom Veszprém nyerte a Magyar Bajnokságot, zsinórban tizedszer, összesítésben 25. alkalommal! Bővebben Rövidebben

Mivel a hazai mérkőzésen 6 gólos sikert harcolt ki a Veszprém, nyugodtabban készülhetett a visszavágóra. A szegedi mérkőzésen a hazaiak ugyan végig vezettek, de nem sikerült  a 7 gólos győzelmet elérniük, így a végén a Veszprém örülhetett.

Túl sok ideje nincs a csapatnak az ünneplésre, ugyanis készülnek a júniusi kölni BL Final fourra is. A legjobb 4 csapat közé a Montpellier kettős legyőzésével (hazai pályán 26:23-, idegenben 30-25) harcolták ki a fiúk. A veszprémi kézilabdacsapat összesítésben nyolc góllal és sorozatban negyedszer követelt magának helyet a kölni négyes döntőben, a final fourban, miután a neggyeddöntő visszavágóján 25-30 eredménnyel legyőzte a Montpellier HB csapatát, így továbbbjutott kettős győzelemmel, 56-48-as összesítéssel.

Kedden lezajlott a sorsolás Kölnben, a június 3-4-én megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája Final4 szombati elődöntőit illetően. A Telekom Veszprém a PSG Handballal nézd majd szembe 15:15-től, míg a másik ágon a HC Vardar az FC Barcelona Lassaval mérkőzik meg 18:00-tól a másnapi döntőért!

Szurkoljunk együtt a fiúknak - hajrá Veszprém!

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Érdeklődési kör