Aktualitások

BRONZÉRMES A VESZPRÉM!


BRONZÉRMES A VESZPRÉM!

A kiváló egyéni teljesítményeket felvonultató Telekom Veszprém magabiztos, 34-30-as győzelmet aratott a Barcelona ellen a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, így megszerezte a sorozat bronzérmét. Bővebben Rövidebben

A szombati elődöntő eseményei is igazolták, hogy kölni BL négyes döntő mezőnye rendkívül kiegyenlített, a Veszprém ugyanis a Párizzsal, a Barcelona pedig a Vardarral szemben maradt alul egyetlen góllal az elődöntőben (Telekom Veszprém - Paris Saint-Germain Handball 26:27). A magyar bajnok arra készült, amit korábban még sosem tudott véghezvinni, vagyis, hogy győztes meccsel búcsúzzon a sorozattól. Mint ismert, három éve a harmadik helyért rendezett találkozón, az elmúlt két idényben pedig a fináléban maradt alul a társaság. A legrangosabb sorozatban háromszoros ezüstérmes (2002, 2015, 2016) magyar rekordbajnok Veszprém a meccs során sokkal több jó egyéni teljesítményt vonultatott fel, így abszolút megérdemelten verte le az előzetesen esélyesebbnek tartott Barcelonát, amivel fennállása során először szerzett bronzérmet a BL-sorozatban.

A haza bajnokságban szintén szép eredményt elérő Telekom Veszprém 30-27-es vereséget szenvedett utolsó meccsén a Tisza-parton, azonban így megnyerte a Magyar Bajnokságot, zsinórban tizedszer, összesítésben 25. alkalommal!

Gratulálunk a csapatnak - szép volt fiúk!

forrás: vehirsport.hu

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Érdeklődési kör