Programok

Időpont: 2017. február 22. szerda, 19:00

Helyszín: Chianti Étterem

Fogadóbor: Rosé 2016

MENÜ

Kecskesajt-texturák körtével és grapefruittal
Rajnai rizling 2013

Füstölt Szent Jakab kagyló BBQ tokhallal, sült paprikával, 
édeskömény kaviárral
Siller 2015

Borban párolt tanyasi csirke kacsamájhabbal, 
rántott vajas parajjal, gombapaprikással
Kadarka 2013

Szarvasgombás kolbászhúsban sült bárányfartő
fermentált karottával, krémes csicsókával
Cabernet Franc 2013

Érlelt Angus steak töltött borjúnyelvvel, céklakrutonnal, sült hagymával
Merlot Reserve 2011

In memoriam Szántó Tibor
Csokoládé, málna, kávé


Részvételi díj: 13.000 Ft/fő    
Előzetes asztalfoglalás szükséges: Tel: 88/410-385

Cím: Chianti Étterem
E-mail: info@chiantietterem.hu
Telefonszám: +36 88 410 385
Honlap: http://www.chiantietterem.hu
Esemény időpontja:2017.02.22 19:00 - 22:00
Szervező neve: Chianti Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Csermák A. utca 13.
Szervező tel.: +36 88 410 385
Szervező E-mail: info@chiantietterem.hu
Szervező Weboldal: http://www.chiantietterem.hu
Érdeklődési kör