Programok

Chianti Borvacsora


CHIANTI BORVACSORA (2016.10.20.)

Utolsó helyek! Október 20-án, csütörtökön a Chianti Étterem vendégei a Homola Pincészet, Homonna Attila és a Sáfránkert Vendéglő! Bővebben Rövidebben

A Chianti borestjeit  évi hat-nyolc alkalommal rendezik meg. Vendégük volt már 2009. év ,,Év Bortelmelője'', dr. Lőrincz György, Szepsy István, Bolyki János, Gere Attila, Luka Enikő, Jásdi István. Célunk, hogy borestjeiken kiváló, sokszor "szinte nem is létező" tételek kerüljenek bemutatásra hozzáillő, különleges ételkreációk társaságában, mindezt a legmagasabb színvonalú vendéglátással párosítva.

Íme, Varga Roland konyhafőnök, Ruprecht László executive séf és a Homola-Paloznaki Sáfránkert vendégétterem által összeállított fantasztikus menü:

Fogadóbor: Homola 100% Balaton, 2015
Menü:
Vízibivaly-tatár pisztáciamorzsával, citromos rákvajjal - Homola Sáfránykert Olaszrizling, 2015
Savanyított kacsamáj chili-lekvárral, mentás körtével, paszternákkrémmel - Homonna Birtokbor /Furmint-Hárslevelű/, 2015
Enyhén füstölt tokhalfilé kecskesajttal gratinírozva, sárgacéklalevessel - Homonna Határi Furmint, 2015
Tisztavérű mangalicakaraj egészben sütve,fűszeres csicseriborsókrémmel, habosított gombákkal - Homola Kékfrankos, 2013
Muflongerinc aszalt szilvás, szalonnás burgonyával, szarvasgombás paraj-labdácskával -Homola Cabernet Franc, 2013
Tökmagos zsendice-mousse gesztenyével és barackkal - Homonna Édes Hármas, 2013

Részvételi díj: 16.000 Ft/fő   
Asztalfoglalás:  88/410-385

 

Cím: Chianti Étterem
Esemény időpontja:2016.10.20.
Szervező neve: Chianti Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Csermák A. utca 13.
Szervező tel.: +36 88 410 385
Szervező E-mail: info@chiantietterem.hu
Szervező Weboldal: http://www.chiantietterem.hu
Érdeklődési kör