Programok

Egészség Útja


Egészség Útja (2016.04.16.)

Az idei évben immáron harmadik alkalommal rendezik meg Veszprém városában az Egészség Útja programsorozatot április 16-án. Bővebben Rövidebben

A rendezvény célja, hogy minden évben egy teljes napot szenteljünk az egészséges életmód és az ehhez kapcsolódó megfelelő életvitel elsajátításának, valamint a különböző betegségek kezelésének, ismeretterjesztő és interaktív előadások által.

Az egész napos rendezvény keretében délelőtt a Lovassy László Gimnáziumban sportvetélkedőkre, valamint ismeretterjesztő előadásokra kerül sor, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az előadók közt neves szakembereket tisztelhetünk, akik több esetben interaktív módon, a személyes megtapasztalás jegyében mutatják be az egészség megőrzéséhez kapcsolódó tevékenységeket, feladatokat. Délelőtti programok megtekintése az érdeklődők számára ingyenes!

A délutáni programok részeként, 16 órától dr. Zacher Gábor toxikológus tart előadást a Hangvillában. Az országosan is elismert és megbecsült szakember a drogfogyasztásról és a tudatmódosító szerek veszélyeiről tart érdekfeszítő előadást. A diákok kedvezményes 500 Ft-os belépő megvételével válthatnak jegyet (diákigazolvány bemutatása ellenében), a teljes árú jegy 2500 Ft-ba kerül.

A hagyományokhoz hűen, az idei évben sem maradhat el az Egészég Útja rendezvényhez kapcsolódó jótékonysági gálaest. Az este folyamán, 19 órától, a Petőfi Színházban a „Múlnak a gyermekévek” c. zenés darabot mutatják be Vastag Csaba közreműködésével, amelyre a 3500 Ft-os belépő mellett lehetőség adódik 5000 és 10 000 Ft-ért támogatói jegyet váltani. 

Az előadásokra jegyek vásárlására március 22-től a Petőfi Színház jegyirodájában, a Hangvillában, valamint a kórház betegfelvételi irodáján nyílik lehetőség!

A nap folyamán befolyt teljes összeggel a Csolnoky Ferenc kórház urológia osztályát támogatjuk!

Amennyiben adományával közvetlenül szeretné támogatni ezt a jótékony célt, azt az egyesület (Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület 73900236-18214875 sz.) számlájára történő utalással teheti meg.

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Esemény időpontja:2016.04.16.
Szervező neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Szervező tel.: +36 88 549 241
Szervező E-mail: ijakab@gov.veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszprem.hu
Érdeklődési kör