Programok

Előttem legyen mindig út - Bagdi Bella koncert


Előttem legyen mindig út - Bagdi Bella koncert (2016.03.11 19:00 - 19:00)

Március közepétől júniusig járja majd az országot Előttem legyen mindig út című új lemezével Bagdi Bella. Az első állomások között szerepel Veszprém. Bővebben Rövidebben

Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be, a turné első állomása március 11-én Veszprém, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Pécsett, Miskolcon és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek, amelyek mindegyikén a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar. 

„Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmód tréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogság zeneként emlegetik.

Aki szeretné élőben átélni a Bella élményt, a most induló országjáró turnén megteheti. Bella amellett, hogy zenéjén keresztül útmutatást ad a problémák megoldásához, személyes jelenlétével is hozzájárul a különféle élethelyzetekkel, életszakaszokkal kapcsolatos pozitív elvárások megerősítéséhez.

Időpont: 2016. március 11. 19 óra
Helyszín: Agóra Városi Művelődési Központ, Veszprém, Táborállás tér 1.

Bővebb információk a médiatárunkban található plakáton illetve az alábbi honlapon: http://bagdibella.hu/bella-estek

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Esemény időpontja:2016.03.11 19:00 - 19:00
Szervező neve: Városi Művelődési Központ
Szervező címe: 8200 Veszprém, Dózsa Gy. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 429 111
Szervező E-mail: info@vmkveszprem.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremvmk.hu
Érdeklődési kör