Programok

VÉDD A ZÖLDET - Esélyegyenlőségi Túranap


VÉDD A ZÖLDET - Esélyegyenlőségi Túranap (2015.06.05.)

A Veszprém Városi Természetbarát Szövetség és a Bakony TE-Zölderdő Speciális Túracsoport Esélyegyenlőségi Túranapot hirdet 2015. június 5-én, pénteken délelőtt. Bővebben Rövidebben

Veszprém természeti értékeinek megismerése és felkarolása céljából óvodás és általános iskolás diákok részére közösen a speciális iskolák, intézmények tanulónak közreműködésével.

Helyszín: Veszprém, Vasútállomástól induló Zöld sáv  jelzést követve az Aranyos-völgy- Fenyves utca-Deák utca-Tobak utca, Benedek-hegy, Szent Margit tér- Kollégium utca-Patak tér útvonalon.

Gyülekezés és tájékoztatás: Vasútállomás : 8.30 óra Közös gyalogolás a Fenyves Tanösvény Jutasi úti bejáratához, a parkolóhoz. 8.45-kor terveink szerint Némedi Lajos alpolgármester köszönti a résztvevő iskolákat, Jákói Bernadett (Zölderdő Speciális Túracsoport vezetője) üdvözli a résztvevő túracsoportokat, turistákat.

Program: Játékos honismereti totó és feladatok közös megoldása az ép és a speciális igényű fiatalokkal közösen, menetfüzet segítségével a Z- turistaút mentén.
Eredményhirdetés: Fricska vendéglő udvara
A legügyesebb csapatok serleget, oklevelet, emlékérmet kapnak.

 

 

E-mail: bettyjak@gmail.com
Telefonszám: 30 322 1848
Esemény időpontja:2015.06.05.
Szervező neve: Tourinform Veszprém
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Szervező tel.: +36 36 88 404 548
Szervező Weboldal: http://veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör