Programok

Experidance – Nostradamus


Experidance – Nostradamus (2016.12.16 19:00 - 22:00)

Az EXPERIDANCE Tánctársulat merész lépésre szánta el magát: sok év után újra egy önfeledten bolondozós alkotást állít színpadra. Bővebben Rövidebben

2016. december 16. (péntek) | 19:00

A NOSTRADAMUS – VILÁGOK VÁNDORA igazi örömjáték, amely az EXPERIDANCE-repertoár leglátványosabb koreográfiáját csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át. A világkörüli út egyik hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxta Zolee zenész-színész. 

Leírás

A történet szerint Nostradamus egy időutazós világkörüli útra viszi csalfa feleségét, hogy a kedvében járjon és megmutassa neki: lám, minden jóslata valóra vált. Nostradamus feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja. Az úton velük tart Nostradamus két tanítványa, a feleséggel mindig kacérkodó néma bűvész, és a mindig stréber mitugrász tanítvány is. Eljutnak Ausztráliába, Indiába, a gésák és szamurájok országába, Japánba. A spanyol virtust és az orosz jókedvet is megtapasztalják a főszereplők, sőt még egy focimeccset is megnéznek Brazíliában. A nagy utazás történelmi korokon is átível: Egyiptomban tanúi lehetnek Kleopátra és Julius Caesar szerelmének, találkoznak Kopernikusszal, Erdélyből Drakula miatt utaznak sietve tovább, Amerikában pedig Elvis énekel nekik. Végül természetesen Európa szívében, Magyarországon lelnek hazára főhőseink.
A Földünk ezer arcát, sokszínű, csillogó és misztikummal teli világát bemutató Nostradamus – Világok vándorát 2016. május 14-én, dupla premieren láthatja először a nagyközönség a RaM Colosseumban.

 


 

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Esemény időpontja:2016.12.16 19:00 - 22:00
Érdeklődési kör