Aktualitások

Felgördül a függöny


Felgördül a függöny

Évadnyitó társulati üléssel kezdte meg a 2016/17-es évad munkálatait a Veszprémi Petőfi Színház hétfőn. Bővebben Rövidebben

Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött a teátrum társulata: az elmúlt hónapok során Balatonfüreden, Békéscsabán, Szarvason és Erdélyben is megfordultak előadásaikkal, Oberfrank Pál igazgató elmondása szerint több helyütt igen sikeresen. Ugyancsak pozitív fogadtatásban részesült és komoly bevételt hozott a színház és az Operaház közös, Carmen című produkciója a Veszprém Arénában, bebizonyítva, hogy a városban is helye van az operajátszásnak, de a már hagyományosnak mondható Bérletek Éjszakája, valamint a színházi gyerektábor is nagy népszerűségnek örvendett – foglalta össze a direktor a nyár történéseit.

Az eseményen elhangzott, hogy a 2016/17-es évad első nagyszínházi nyitánya a Nebáncsvirág című operett lesz Szeles József rendezésében, még azt megelőzően, szeptember 24-én pedig a Tanár úr kérem című vígjátékot mutatják be. Október 15-én érkezik a Játékszínbe a tavalyi évadról átcsúsztatott A VoltEmber, Guelmino Sándor pedig a korábbi tervekkel ellentétben Molnár Ferenc A testőr című drámáját állítja színpadra novemberben.

Október 16-án a gyerekeket örvendeztetik meg Kukac Kata kalandjaival, december 9-én pedig a színház egyik legjobban várt bemutatója, a My Fair Lady lesz látható.

Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes hozzátette, idén is tartanak nyílt napot: szeptember 17-én, szombaton mindenkit várnak, aki kedvezményesen szeretne vásárolni bérletet, az elmúlt évek tapasztalatai alapján pedig ismét megrendezik a Hétpróba a bérletekért című vetélkedőt.

Forrás: http://vehir.hu/

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
E-mail: jegyiroda@petofiszinhaz.hu
Telefonszám: +36 88 422 440
Honlap: http://www.petofiszinhaz.hu/
Érdeklődési kör