Programok

Főzzünk együtt Antal Valival


„Főzzünk együtt Antal Valival" (2017.01.18 17:00 - 20:00)

Főzzünk együtt egészséges és gyógyító ételeket Antal Valival! Bővebben Rövidebben

Helyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ Táborállás park 1., Veszprém, 8200
Időpont: 2017-01-18 17:00 - 20:00

Mennyei édességek hozzáadott cukor nélkül? - Egy sokkal ízgazdagabb édes világot ismerhetünk meg, ha elhagyjuk az étkezési cukrot, és felfedezzük a természet adta édes életet. Gyorsan elkészíthető egészséges édességekkel ismerkedhetünk meg, és megtanuljuk az étkezési cukor egészséges alternatíváit.

Manapság egyre jobban fókuszba kerül az egészséges táplálkozás - nem csak amiatt, mert számtalan betegség megelőzhető lenne vele, hanem azért is, mert sajnálatos módon egyre több az ételallergiás, illetve ételintoleranciás ember. Sajnos az egészséges táplálkozással kapcsolatok tévhitek szerint az egészséges ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük. 
Főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadás-sorozatunkkal nem csak az egészséges táplálkozás alapjait szeretné Antal Vali megtanítani, hanem hathatós gyakorlati képzést is kaphatnak az érdeklődők. Nem csak azt szeretné bebizonyítani, hogy az egészséges ételek finomak, hogy a megszokott ízeket és a "bűnös" ételeket is el lehet készíteni egészségesen, hanem segítséget szeretne nyújtani az ételallergiában szenvedőknek, hogy otthon is könnyedén el tudjanak készíteni ízletes "mentes" ételeiket, hogy ne legyenek rászorulva a méregdrága élelmiszeripari késztermékekre. 

Részvételi díj: 2500,-Ft

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Esemény időpontja:2017.01.18 17:00 - 20:00
Szervező neve: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ
Szervező címe: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Szervező tel.: +36 88 429 111
Szervező E-mail: info@veszpremvmk.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremvmk.hu
Érdeklődési kör