Programok

„Főzzünk együtt Antal Valival"


„Főzzünk együtt Antal Valival" (2017.10.19 17:00 - 20:00)

Főzzünk együtt egészséges és gyógyító ételeket Antal Valival! Bővebben Rövidebben

Helyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ Táborállás park 1., Veszprém, 8200
Időpont: 2017-10-19 17:00 - 20:00

Gyökerek főfogásként: csicsóka, édesburgonya, cékla és zeller. Ezeket a "félelmetes" gyökérzöldségeket tanuljuk meg változatosan elkészíteni úgy, hogy akár főételként is tálalhatjuk.

Manapság egyre jobban fókuszba kerül az egészséges
táplálkozás - egyrészt amiatt, mert számtalan
betegség megelőzhető lenne vele, másrészt azért
is, mert sajnálatos módon egyre több az ételallergiás,
illetve ételintoleranciás ember. Sajnos az egészséges
táplálkozással kapcsolatos tévhitek szerint ezek
az ételek nem finomak, drágák, nehéz hozzájuk beszerezni
az alapanyagot, nem egyszerű elkészíteni
őket, ráadásul jóllakni sem lehet velük.
Főzőshow-val és kóstolóval egybekötött előadássorozattal
Antal Vali ezen tévhiteket cáfolja meg,
valamint szeretné felhívni a figyelmet az egészséges
táplálkozás alapjaira. A résztvevők hathatós gyakorlati
képzést is kaphatnak az előadáson.


Részvételi díj: 2500,-Ft 
Helyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ látványkonyha

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Esemény időpontja:2017.10.19 17:00 - 20:00
Szervező neve: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ
Szervező címe: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Szervező tel.: +36 88 429 111
Szervező E-mail: info@veszpremvmk.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremvmk.hu
Érdeklődési kör