Aktualitások

Garantált városnézés Veszprémben


Garantált városnézés Veszprémben

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. az újévi hosszú hétvégén, 2016. január 02-án, szombaton 10.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével. Bővebben Rövidebben

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. az újévi hosszú hétvégén, 2016. január 02-án, szombaton 10.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 10.30 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A szilveszterre való tekintettel meglepetéssel készülünk a városnézésen résztvevők számára, melyet a Tourinform Veszprémben lehet elfogyasztani (pezsgő, gyerekpezsgő, narancslé) a séta előtt.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Amennyiben a résztvevő előre bejelentkezik e-mail-ben (info@veszpreminfo.hu), vagy megveszi a jegyet irodánkban a vezetés előtti napig, 10 %-os kedvezményt nyújtunk számára a jegy árából.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes! www.bakony-balaton.hu

A csoport szakavatott, profi idegenvezetője: Ferenczik Brigitta.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: veszprem@tourinform.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör