Aktualitások

Garantált városnézés Veszprémben


GARANTÁLT VÁROSNÉZÉS VESZPRÉMBEN

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2016. június 12-én, vasárnap, 10.30 órától a Kabóciádé Családi Fesztiválhoz kapcsolódóan garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével. Bővebben Rövidebben

A garantált gyalogos, bababarát-gyerekes városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 10.30 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetnek meg az érdeklődők az alábbi útvonalon: Óváros tér-Polgármesteri Hivatal-Historia Kert-Szerelem-sziget-Margit-romok-Kolostorok és Kertek rendezvénytér. 12.30-kor érkezés a Kabóciádé Családi Fesztivál "Piknik a királyi párral" programjára a Kolostorok és Kertek rendezvénytérre.

A résztvevők a séta végén, a Veszprémvölgyben becsatlakozhatnak a Kabóciádé Családi Fesztivál gyermekprogramjaiba.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Amennyiben a résztvevő előre bejelentkezik e-mail-ben (info@veszpreminfo.hu), vagy megveszi a jegyet irodánkban a vezetés előtti napig, 10 %-os kedvezményt nyújtunk számára a jegy árából.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: veszprem@tourinform.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör