Aktualitások

Garantált városnézés Veszprémben


Garantált városnézés Veszprémben július 22-én

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2016. július 22-én, pénteken 13.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével. Bővebben Rövidebben

A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A július 22-i városnéző séta az Óváros térről indul 13.30-kor. A séta a Veszprémi Várba vezet.

Minden résztvevő 20 % kedvezményt kap a Mackó Cukrászda (Veszprém, Megyeház tér 2.) jóvoltából az ételek és az italok árából, melyet a vezetés napján fogyaszthatnak el a vendéglátóhely nyitva tartási idejében, részvételi jegyük felmutatásával. 

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ-t tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Amennyiben a résztvevő előre bejelentkezik e-mail-ben (info@veszpreminfo.hu), vagy megveszi a jegyet irodánkban a vezetés előtti napig, 10 %-os kedvezményt nyújtunk számára a jegy árából.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes! www.bakony-balaton.hu

A városnézés során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-
veszprem.org), a csoport szakavatott, profi idegenvezetője, Ferenczik Brigitta.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk programjainkon!

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Érdeklődési kör