Aktualitások

GARANTÁLT VÁROSNÉZÉS VESZPRÉMBEN MÁRCIUS 13-ÁN


GARANTÁLT VÁROSNÉZÉS VESZPRÉMBEN MÁRCIUS 13-ÁN

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2016. március 13-án, vasárnap 10.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével. Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Bővebben Rövidebben

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. az ünnepi hétvégén, 2016. március 13-án, vasárnap 10.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 10.30 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A résztvevők számára a részvételi jegy felmutatása esetén a Dubniczay-Palota – László Károly Gyűjtemény a teljes árú belépőjegy árából 50% kedvezményt ad az idegenvezetés napján.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Amennyiben a résztvevő előre bejelentkezik e-mail-ben (info@veszpreminfo.hu), vagy megveszi a jegyet irodánkban a vezetés előtti napig, 10 %-os kedvezményt nyújtunk számára a jegy árából.

A Bakony & Balaton kártyával rendelkező turistáknak ingyenesen lehet részt venni ezen a programon!

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: 88/404-548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör