Programok

Gyere a parkba! Nyárbúcsúztató esték a Táborállás parkban


Gyere a parkba! Nyárbúcsúztató esték a Táborállás parkban (2016.08.25 17:00 - 19:30)

Gombrich Mester Művészeti Tanodája – művészeti foglalkozás gyerekeknek. Bővebben Rövidebben

Ezen a délutánon a Parkban már az iskolára készülnek! Rögzítsd a nyáremlékét, ragadd meg a hangulatot, készíts egyedi, művészi füzetborítót! Ötletet meríthetsz Dürertől, Picassótól, festhetsz, rajzolhatsz, készíthetsz montázst! Legyen tiéd a legklasszabb matekfüzet!

Gombrich Mester Művészeti Tanodája a művészettörténet világával ismerteti meg a gyermekeket. Tanulnak, véleményt formálnak, alkotnak!

Heti rendszerességgel, szakkör formájában zajlik a tanodai munka, idén már két évfolyamon. A foglalkozások hétköznap, az óvodai,- iskolai programok után, délután zajlanak a Szilágyi Keresztény Iskolában és a Veszprém Agórában.

Hétvégente tematikus programok, múzeumlátogatások, városismereti foglalkozások és szülinapi zsúrok rendelhetők! A születésnapi zsúron a gyermekek választott témához kapcsolódó művészeti foglalkozáson vesznek részt, kreatív alkotással, játékkal, zenével és mozgással. A szülinapi zsúrok helyszíne a Veszprém Agóra foglalkoztatótermei! A tanszünetekben táborral várják a művészet iránt érdeklődőket! A tanodáról bővebben a Facebook-on tájékozódhatnak, illetve itt a helyszínen!

 

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
E-mail: franciska.hajdu@gmail.com
Telefonszám: +36 30 560 9605
Esemény időpontja:2016.08.25 17:00 - 19:30
Szervező neve: Gombrich Mester Művészeti Tanoda
Szervező E-mail: franciska.hajdu@gmail.com
Érdeklődési kör