Programok

 Hal Hetek az Olivában


HAL HETEK AZ OLIVÁBAN (2015.10.09 11:30 - 2015.10.25 23:00)

Hal, rákok és kagylók. Kóstolja meg Ön is az Oliva Étteremben elkészített különleges halételeket október 9-től! Bővebben Rövidebben

Asztalfoglalás: +36 88 561 90

Hal hetek menü
›› Előétel ‹‹
Halcarpaccio vajhalból és lazacból paradicsom kompóttal és salátával - 1.890,-

›› Leves ‹‹
Seafood chowder (tejszínes tengeri halleves) - 1.390,-

›› Főételek ‹‹
Paprikás lisztben sült keszeg kovászos uborka fagylalttal, házi kenyérrel - 1.890,-

Fűszeres tintahal karikák fokhagymás majonézzel és házi hasábburgonyával - 1.990,-

Fish & chips (fogasból) - 2.890,-

Egészben sült Branzino (tengeri sügér), fokhagymás mángolddal és sült paprikával - 3.990,-

Egészben sült pisztráng tejszínes parajjal, petrezselymes kifliburgonyával - 3.890,-

Fehérboros feketekagylós spagetti chilivel és bazsalikommal - 2.390,-

Tigrisrák (8 db) buzara ciabattával - 2.990,-

Gyömbéres szójaszószban pácolt vörös lazac serpenyőben sült zöldségekkel - 3.490,-

Cím: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
E-mail: oliva@oliva.hu
Telefonszám: +36 88 561 900
Honlap: http://www.oliva.hu/
Esemény időpontja:2015.10.09 11:30 - 2015.10.25 23:00
Szervező neve: Oliva Hotel és Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Szervező tel.: +36 88 561 900
Szervező E-mail: oliva@oliva.hu
Szervező Weboldal: http://www.oliva.hu/
Érdeklődési kör