Programok

Houdini a Varázslatos Musical a Veszprém Arénában


Houdini a Varázslatos Musical a Veszprém Arénában (2017.09.29. - 2017.09.30.)

A musical a híres, magyar származású illuzionista Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvész trükkökön keresztül. Bővebben Rövidebben

Leírás:

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki Magyarországról indult a családjával szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. Furcsa, érzelmes zenés történet, és ugyanakkor a közönséget is megmozgató, interaktív illuzionista show, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, és elvakultságról, a szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról szól. Houdini megígérte az apjának, hogy megtalálja a csodát. Egész életében ezt kereste, és ahogy később állította, sikerült megtalálnia. Nem kereste, nem tanulta, és egyáltalán nem is próbálta megfejteni a csoda titkát. Egyet tett, hitt benne. Most Ön is beléphet Houdini fantasztikus világába, találja meg velünk a csodát!

A musical a Szemfényvesztők című film látványvilágára épül vagyis egy mai, modern és meghökkentő látványt ígér a nézők számára!

Helyszín: Veszprém Aréna

Jegyárusítás később...
 

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Telefonszám: +36 88 688 504
Esemény időpontja:2017.09.29. - 2017.09.30.
Szervező neve: Veszprém Aréna
Szervező címe: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út
Szervező tel.: +36 20 470 5222
Szervező E-mail: benyikalman@veszpremarena.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremarena.hu
Érdeklődési kör