Programok

Idén is nyílt napot tart a Petőfi Színház


Idén is nyílt napot tart a Petőfi Színház (2016.09.17.)

A Veszprémi Petőfi Színház idén is nyílt nappal indítja az évadot, amelyre szeretettel várja a közönséget. Szeptember 17-én, szombaton 15 órától gyermekeket és felnőtteket egyaránt várnak a játékos, zenés programra a színházkertbe. Bővebben Rövidebben

A nyílt nap során lehetőség lesz színházi körjáratot tenni a „Petőfi-triciklivel”, kvízjátékon részt venni színházi nyereményekért valamint benevezni a „Hétpróba a Bérletekért” programra, a színház kulisszái mögött. A kulisszajárás közben ki lehet próbálni a színészetet, és betekintést lehet nyerni a színházi háttérszakmákba is. Újdonságként bemutatkozik a Theatrica asztali társasjáték is, valamint a hagyományokhoz híven egész délután kedvezményes bérletvásárlási lehetőség várja a nézőket.
A nyílt napot zenés műsor fogja színesíteni a Veszprémi Petőfi Színház színművészeinek és gyerekszereplőinek előadásában, a színpadon láthatják Halas Adelaidát, Módri Györgyit, Dominek Annát, Terescsik Esztert, Szeles Józsefet, Máté P. Gábort, Keller Mártont és Kusnyér Annát.

A rendezvény esőhelyszíne a színház előcsarnoka lesz.

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Telefonszám: +36 88 564 220
Honlap: http://www.petofiszinhaz.hu/
Esemény időpontja:2016.09.17.
Szervező neve: Veszprémi Petőfi Színház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óvári F. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 564 220
Szervező E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Szervező Weboldal: http://www.petofiszinhaz.hu
Érdeklődési kör