Aktualitások

Illatok, ízek, élmények Veszprémben – tuti tippek az őszi-téli időszakra


ILLATOK, ÍZEK, ÉLMÉNYEK VESZPRÉMBEN – TUTI TIPPEK AZ ŐSZI-TÉLI IDŐSZAKRA

Idén télen sem fog unatkozni, az aki Veszprémbe látogat: izgalmas programok, változatos csomagajánlatok és mézeskalács illatú forgatag várja! Bővebben Rövidebben

November végétől mézeskalács illatú vásári forgatagba és kulturális programokra hívjuk és várjuk Advent minden napján a Karácsonyra készülődődőket. 

Hangvillában decemberben, Luca napján a Kossuth-díjas Berecz András, mesemondó és népzenész lép színpadra. Már eddig is számos közönségcsalogató rendezvény szerepelt a Hangvilla őszi műsorfüzetében, azonban az igazán nagyszabású koncertek az év utolsó napjaiban várhatók. December 14-én a Punnany Massif ad koncertet a jól ismert dalok újraértelmezéséből, akusztikus formában. Ezt követően, december 17-én Zorán lép a színpadra, elhozva Veszprémbe a legújabb és a jól ismert dalait is a közel negyven éves életművéből. 

A legkissebbeket és szüleiket a Kabóca Bábszínház decemberi kiemelt programjai várják sok-sok-sok-sok meglepetéssel és izgalmas programokkal!

A Veszprém Arénában december 16-án az EXPERIDANCE Tánctársulat önfeledten bolondozós alkotását, a Nostradamus - Világok vándora című előadását láthatjuk, majd december 22-én este Csajkovszkij jól ismert karácsonyi történetével, a Diótőrő című nagyszerű balettelőadással hangolódhatunk az ünnepre.  

Karácsony után, az óév utolsó napjaiban sem maradunk színházi élmény nélkül: a Petőfi Színház a "Múlnak a gyermekévek..." című zenés utazással várja a gyermekeket és gyermekszívűeket december 26-án, december 28-án pedig az Alma Együttes ad sok vidámsággal fűszerezett műsort a családoknak színpadukon. A Pannon Várszínház téli ünnepi estéin felcsendülnek a nagy kedvencek: december 27-én "A dzsungel könyve", december 30-án "A padlás" című musicalre válthatnak jegyet az érdeklődők. 

Arról, hogy az év utolsó napjaiban kellő lendülettel készüljünk a Szilveszterre, a 100 Tagú Cigányzenekar gondoskodik, akik december 29-én lépnek fel a Hangvillában. A sztárzenekar az együttes többszörösen kitüntetett, legkiválóbb zenészeiből verbuválódott formációja, akik garantáltan megadják a vidám hangulatát 2016 utolsó napjainak.

Búcsúztassa Veszprém Sétával az óévet! Irodánk szervezésében december 31-én garantált idegenvezetés keretében ismerhetik meg a királynék városának ünnepi arcát és egy pohár pezsgővel koccinthatnak az új évi egészségre, boldogságra és bőségre! Este pedig a szokásos szilveszteri buliban lazulhatnak a fiatalok és örök fiatalok az Óváros téren tüzijátékkal és utcabállal, hogy garantáltan jól induljon a 2017-es esztendő!

További részletek a Kapcsolódó menüpontban!

Cím: 8200 Veszprém
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör