Aktualitások

INGYENES VÁROSNÉZÉS "GENERÁCIÓK TALÁLKOZÁSA" CÍMMEL AZ IDEGENVEZETŐK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL


"GENERÁCIÓK TALÁLKOZÁSA" - INGYENES VÁROSNÉZÉS

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2016. február 28-án, vasárnap, az Idegenvezetők Világnapja alkalmából idegenvezetést szervez helyi, profi idegenvezetők közreműködésével. Bővebben Rövidebben

1985 óta számos országban rendezik meg az Idegenvezetők Világnapját oly módon, hogy február utolsó vasárnapján az idegenvezetők bemutatják saját városukat az érdeklődők számára. Magyarországon is már tizenhatodik éve ünneplik ezt a napot nagy sikerrel. Idén a veszprémi idegenvezetők hetedik alkalommal csatlakoznak a kezdeményezéshez, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében.

Indulás: 2016. február 28-án 10.30 órától az Óváros térről

A látnivalók hagyományos bemutatása mellett a vendégek bepillantást nyerhetnek az idegenvezető szakma kulisszái mögé egy fiatal és szenior szakember tolmácsolásában.

Mire figyel az idegenvezető a munkája közben? Milyenek voltak a turistacsoportok igényei régen és most? Milyen emlékezetes történetek kötődnek az adott helyszínekhez? Mit mondtak el az adott épületről 25 éve és napjainkban?

A résztvevők a Decanter Bisztró (Veszprém, Vár u. 1.) vendégei egy pohár borra, vagy szörpre, melyet a vezetés során fogyaszthatnak el az étteremben.

Előzetes jelentkezés nem szükséges. Szeretettel várunk minden korosztályt ingyenes programunkra!

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Cím: Veszprém, Óváros tér
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör