Aktualitások

Ingyenes várostörténeti séta és kerékpáros túra szeptember 19-én


Két ingyenes program: várostörténeti séta és kerékpáros túra szeptember 19-én

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2015. szeptember 19-én, szombaton két ingyenes programot szervez. Bővebben Rövidebben


Várostörténeti séta – „Az építészet Bartókja”

Szeptember 19-én 14 órától a Kulturális Örökség Napjai keretében, a Laczkó Dezső Múzeummal együttműködve „Az építészet Bartókja” címmel ingyenes, egy órás várostörténeti séta indul az Óváros tér 2. sz. alatti Tourinform Veszprém elől a Laczkó Dezső Múzeumig. A séta témája a Medgyaszay István által tervezett veszprémi épületek története. Zajti Ferenc szerkesztő és Vámosi Réka idegenvezető kalauzolják a csoportot. (A sétát követően 15 órától a múzeumban – „Az építészet Bartókja – Medgyaszay István” című film vetítése, majd beszélgetés az alkotókkal.)

Facebook esemény


Bringázzunk együtt Nemesvámosra!

Ugyanebben az időpontban, szeptember 19-én 14 órától a Színházkertből ingyenes kerékpáros túra indul Nemesvámosra, az Európai Mobilitási Hét alkalmából. Szakavatott idegenvezetőnk, Kristóf Orsolya és egy profi kerékpáros túravezető, Véghelyi Szilvia kíséri a bringázókat a Nemesvámosra vezető új kerékpárúton.
A túra 14 órától kb. 17 óráig tart.

A bringatúra előtt 13.00-13.50-ig ingyenes kerékpárbérlésre nyílik lehetőség a Színházkertben a Bakony és Balaton Turisztikai Nonprofit Kft. jóvoltából, a készlet erejéig.

A programra családokat, gyermekeket is szeretettel várunk!

Facebook esemény

 

Tartson velünk Ön is ingyenes programjainkon!

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Érdeklődési kör