Programok

Menüajánlat (az étlap változtatás jogát fenntartják):
 

Leves:
Libaragu leves lúdgége tésztával

Főételek:
Rozmaringos libacomb dödöllével, ropogós hagymákkal, tejfölhabbal 3.790 Ft
Sólet (Kóser) libacombbal 3.990 Ft
Rozéra sült libamell hagymás tört burgonyával, párolt káposztával 3.790 Ft
Sertés oldalas (spare ribs) héjában sült joghurtos kukoricás burgonyával 3.890 Ft
Pulled pork szendvics coleslaw-val (cafrangos sertés, amerikai káposzta salátával) 3.690 Ft 
Marha szegy (brisket) Kentucky Bourbon BBQ szósszal, chedar sajtos sült burgonyával 4.590 Ft 

Desszert:
Füstölt csokis brownie gesztenyével, gyömbéres meggyel 1.390 Ft

Borok: 
Günzer Zoltán, Portugiesen 2017
Figula Mihály, Zenit and more, 2017
Dúzsi rozé, 2017


Asztalfoglalás:
+36 88 561 900 • oliva@oliva.hu

 

Cím: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Esemény időpontja:2017.11.10. - 2017.11.19.
Szervező neve: Oliva Hotel és Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Szervező tel.: +36 88 561 900
Szervező E-mail: oliva@oliva.hu
Szervező Weboldal: http://www.oliva.hu/
Érdeklődési kör