Programok

Jótékonysági főpróba a veszprémi zongoráért


Jótékonysági főpróba a veszprémi zongoráért (2016.03.17 19:00 - 19:00)

A Család ellen nincs orvosság című komédia március 17-i főpróbáját jótékonysági céllal hirdetik meg a közönségnek. Bővebben Rövidebben

A „Zongora Veszprémnek” kezdeményezéshez kapcsolódóan ajánlotta fel a Veszprémi Petőfi Színház, hogy készülő bemutatójának, a Család ellen nincs orvosság című komédiának a főpróbáját jótékonysági céllal tartja meg. Neubauer Sándorné, a Veszprémi Turisztikai Egyesület elnöke kifejtette, a közelmúltban nagyobb összegű adomány érkezett az egyesület számlájára, azzal a feltétellel, hogy 2017. januárig meg kell vásárolni a kívánt Steinway zongorát. Ennek hallatán jelentette be több szervezet is, hogy a kezdeményezés mellé szeretne állni, többek között a Veszprémi Petőfi Színház is. Oberfrank Pál igazgató elmondta, örül neki, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most is nemes ügyhöz csatlakozik a teátrum.

A Család ellen nincs orvosság című komédiának ez a főpróbája lesz az első olyan alkalom, hogy közönség előtt mutatkozik be a stáb, így a színészeknek is különleges lehetőség lesz ez az este. A fordulatos vígjáték garantált szórakozást ígér a nézőknek, így bízik benne, hogy a zongora javára adakozóknak felejthetetlen, vidám előadást tudnak nyújtani cserébe.

A jótékonysági főpróba este 7 órakor kezdődik.

Támogatói jegyeket elővételben lehet vásárolni a Veszprémi Petőfi Színház jegyirodájában és jegypénztárában, de az előadás napján is lehet adakozni a bejáratnál elhelyezett zongora-perselybe.

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Esemény időpontja:2016.03.17 19:00 - 19:00
Szervező neve: Veszprémi Petőfi Színház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óvári F. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 564 220
Szervező E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Szervező Weboldal: http://www.petofiszinhaz.hu
Érdeklődési kör