Programok

KICKBIKE TÚRA VESZPRÉMBEN


ELMARAD!!! INGYENES KICKBIKE TÚRA VESZPRÉMBEN SZEPTEMBER 17-ÉN (2017.09.17 14:00 - 17:00)

A vasárnapra várható kedvezőtlen időjárás miatt a kickbike-os túra elmarad! Bővebben Rövidebben

Fedezd fel Veszprémet ÖKO-san! 

A Mobilitási Hét keretében fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a Veszprémvölgyet helyi, szakavatott idegenvezető és animátor kíséretében. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Hogy mi is az a kickbike? A kickbike egy olyan kétkerekű városnéző eszköz, amely a kerékpár és a roller ötvözéséből született. Bicikli kerekeinek köszönhetően a sétával ellentétben  könnyedséggel és fiatalosan fedezhetjük fel a belvárost és a gyalogosan eddig “elérhetetlennek” tűnő városrészeket, látványosságokat. Első és hátsó profi fékrendszere biztosítja a biztonságos megállást. Súlya mindössze 9 kg.

A programot 2. osztályos kortól ajánljuk.

A túrára jelentkezni  kizárólag írásban, az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehetséges a név, telefonszám és e-mail cím megadásával!

Maximum résztvevői létszám 45 fő, a részvételt az e-mailek beérkezési sorrendjében biztosítjuk.

A program kizárólag jó idő esetén kerül megtartásra, erről pénteken a délutáni órákban e-mailben értesítjük a regisztrált résztvevőket.

Indulás / érkezés: Kutas téri parkoló (Historia Kert)

A túra tervezett útvonala:

Püspöki pihenő (Historia Kert) - Úrkúti malom - Tobak utca / Szerelem-sziget - Szent Katalin kolostor romjai - Patak tér - Davidikum - Szent László templom - Viadukt-Szent István völgyhíd - Veszprémi Állatkert - Jezsuita templom - Veszprémvölgyi apácák kolostorának romjai - Úrkút utca - Buhim utca - Kossuth Lajos utca - Óváros tér - Vár utca - Püspöki pihenő (Historia Kert)

Az ingyenes városnézés keretében Ferenczik Brigitta  szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

 A Mobilitási Hét programjairól a lenti pdf-ben olvashatnak. 

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Cím: Veszprém
Esemény időpontja:2017.09.17 14:00 - 17:00
Szervező neve: Tourinform Veszprém
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Szervező tel.: +36 88 404548
Szervező E-mail: info@veszpreminfo.hu
Szervező Weboldal: http://veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör