Aktualitások

Névváltozás az eplényi sípályán


Névváltozás az eplényi sípályán

Megköszönve a Nordica-nak a több éves közös munkát, 2016-tól új irányba indul az eplényi sípálya. Bővebben Rövidebben

A névadó szponzor mostantól az Intersport Magyarország, így a sícentrum ezentúl Intersport Síaréna Eplény néven üzemel majd. Az Intersport több évtizedes múltra tekint vissza a síelés és a sportszerek világában, ennél fogva kitűnő szakmai partner lesz a sípálya üzemeltetése során. Nagy reményekkel kezdik meg a közös munkát.

Az új névhez egy új arculat is társul. Természetesen fő arculati elemüket, a sílécekből és snowboardokból álló hópihét megtartották.

Céljuk továbbra is, hogy minél több örömteli, havas percet tölthessenek náluk vendégeik. Így a változáshoz fejlesztések is társulnak majd. Új kölcsönzőt hoznak létre, amely Intersport Síkölcsönző néven üzemel idéntől, valamint egy Intersport Shop is helyet kap majd a pálya aljában. Természetesen az étterembővítés is folyamatban van, ahogy ígérték, valamint további újdonságokkal is készülnek.

Kemény telet jósolnak a meteorológusok, a szervezők bíznak benne, hogy igazuk lesz.

Mindeközben elindult a téli szezonbérletek akciós értékesítése! Október 30-ig 20% kedvezménnyel kaphatók az egész szezonra szóló bérletek. Az akció részletei a weboldalon érhetőek el: Síaréna

Kőszedő közösségi programot tartanak október 30-án, melyre minden érdeklődőt várnak sok szeretettel.

 

Cím: 8413 Eplény
Honlap: http://siarena.hu/
Érdeklődési kör