Programok

Olvasólámpa Lackfi János író, költővel


Olvasólámpa Lackfi János író, költővel (2016.01.13 17:00 - 19:00)

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Művészetek Háza Olvasólámpa című rendhagyó irodalmi programjára! A programon Lackfi János, József Attila-díjas író, költő olvas fel műveiből. Bővebben Rövidebben

Az Olvasólámpa című irodalmi rendezvénysorozat a legklasszikusabb formájú, mégis intim hangulatú felolvasóest. Az írók, költők saját műveiket olvassák fel a közönség befogadó képességének függvényében. Az egyes verseket, szövegrészleteket a moderátor és a szerző beszélgetése köti össze, ad háttér információt a felolvasandó művekhez.

Ezeken a programokon nem az író, költő megismerése a fő cél – bár a művek olvasása közben maga az alkotó is bepillantást enged életébe – hanem maga a mű, és annak szerzője általi adaptációja.

Lackfi János, József Attila-díjas író-költő, január 13-án, szerdán 17 órától olvas fel műveiből a veszprémi Művészetek Háza, Dubniczay-palota – László Károly Gyűjteményében.

 

A szerzőről közösségi oldalán ez olvasható:

Író, költő, műfordító, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász. Harminc könyv, tizenhét év tanítás, hat gyerek, egy család, évi száz fellépés, ezer aprócikk.

 

A sorozat következő eseményén Vass Virág író, újságíró lesz a Művészetek Háza vendége január 20-án.

info: www.arhouseweb.hu

Cím: Veszprém, Vár u. 17.
E-mail: arthouse@invitel.hu
Telefonszám: +36 88 425 204
Honlap: http://www.arthouseweb.hu
Esemény időpontja:2016.01.13 17:00 - 19:00
Szervező neve: Művészetek Háza
Szervező címe: 8200 Veszprém, Vár u. 17.
Szervező tel.: +36 88 425 204
Szervező E-mail: arthouse@invitel.hu
Szervező Weboldal: http://www.arthouseweb.hu
Érdeklődési kör