Programok

Rozé, Rizling és Jazz Napok 2016. július 17.


Rozé, Rizling és Jazz Napok 2016. július 17. (2016.07.17 18:30 - 23:45)

Vasárnapi fellépők: Swing Swing, Hajdu Klára Quartet feat. Fekete Kovács Kornél, United - Fel a Rezekkel Bővebben Rövidebben

18.30: Swing Swing

Veszprém zenei életének immár 20 éve aktív szereplője a Swing-swing együttes, amely - ahogy neve is mutatja - a klasszikus tánczenei gyökerekhez nyúlt vissza repertoárja kiválasztásakor, és műsorát erre építve a teljes XX. századot felölelve mutatja be a legnépszerűbb zeneszerzők, előadók  dalait. A zenekar tagjait az együtt zenélés öröme és érdekessége hozta és tartja össze, amelyek alapja, hogy a műfaji kötöttségeket és a játék szabadságát ötvözve mindig képes a megújulásra, a teremtésre, legyen szó komponált többszólamúságról vagy éppen improvizációkról.
"How my heart is singing, while the band is swinging" - szól a dal, és reméljük közönségünkből is sokan ezzel az érzéssel fogják hallgatni műsorunkat a "Rozé, Rizling, és Jazz Napokon", Veszprémben.

 

20.30: Hajdu Klára Quartet feat. Fekete Kovács Kornél

A HAJDU KLÁRA QUARTET decemberben mutatta be teltház előtt PLAYS STANDARDS Dedicated to Chet Baker című lemezét, amellyel a legendás jazz trombitás emlékének adóznak. 
A korongon Chet Baker kompozícióit és az általa híressé lett jazz örökzöldeket dolgozták fel saját stílusukban a nagyszerű hazai trombitás, FEKETE-KOVÁCS KORNÉL közreműködésével.

Hajdu Klára - ének
Oláh Krisztián - zongora
Soós Márton - bőgő
Hoff Marcell - dob
Vendég: Fekete-Kovács Kornél - trombita, szárnykürt

 

22.30: United - Fel a Rezekkel

A legnagyobb United slágereket nyolc tagú fúvóskarral kiegészülve adja elő a zenekar, amely monumentális hangzást eredményez ezen a koncerten! A "Funk" zenei alapokra íródott slágereik úgy csendülnek fel ezen az estén, hogy a stílus lelkét és a "dögöt" adó fúvósok most vastagon megtámogatják a hangzást. A sok jól ismert és közkedvelt sláger, köztük a Keserű méz, a Nincs ősz, nincs tél, a Hófehér Jaguár, vagy a Végső vallomás mellett számos kevésbé ismert saját dal is elhangzik.

Pély Barna - ének, gitár
Romhányi Áron - zongora, rap
Mits Gergő - basszusgitár
Potesz Balázs - dob
Csík Tibor - trombita
Ducsai Szabolcs - trombita
Nyikes Krisztián - trombita
Varga Gergely - tenor szaxofon
Mits Marci - alt szaxofon
Bakó István - tenor/alt szaxofon
Almási Attila - harsona/bariton szaxofon
Szentpáli Roland - tuba

Cím: Veszprém, Óváros
E-mail: info@veszpremfest.hu
Telefonszám: +36 88 800 900
Honlap: http://www.veszpremfest.hu
Esemény időpontja:2016.07.17 18:30 - 23:45
Szervező neve: Veszprémi Ünnepi Játékok Kft.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 22.
Szervező tel.: +36 88 800 900
Szervező E-mail: info@veszpremfest.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremfest.hu
Érdeklődési kör