Aktualitások

Spartan Sprint Veszprém kedvezmények


SPARTAN SPRINT TUDNIVALÓK, KEDVEZMÉNYEK

Ebben összefoglalóban minden, a versennyel kapcsolatos tudnivaló (parkolás, helyszín,stb.) megtalálható. Bővebben Rövidebben

Ebben összefoglalóban minden, a versennyel kapcsolatos tudnivaló (parkolás, helyszín,stb.) megtalálható. Ahhoz, hogy megfelelően felkészült legyél, elengedhetetlen, hogy az itt található tartalmakat elolvasd, memorizáld!
IDE KATTINTVA töltsd le a Versenyzői Kézikönyvet!

A Spartan Sprint Veszprém résztvevőit és kísérőit számos várbeli kiállítóhelyen és múzeumban 40 %-os belépőjegy-kedvezmény várja a rendezvény hétvégéjén (április 1-2., szombat-vasárnap). 

Az alábbi kedvezmények a Finisher érem, Finisher póló vagy a rajtszám felmutatásával vehetők igénybe.

Érseki Palota

Az Esterházyak építésze, Fellner Jakab tervei alapján és Koller Ignác püspök megrendelésére 1765-1776 között épült a magyar barokk építészet egyik remekműve. Belső tereit többek között az itáliali Giuseppe Orsatti gipszstukkói díszítik.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
Kedvezmény: 40%


Gizella-kápolna

A Robertus püspök által építtetett, legkorábbi magyar püspöki vagy királyi magánkápolna 13. századi bizánci stílusú apostoli freskói Magyarországon a legrégebbiek közé tartoznak; boltozatai zárókövei is egyedülállóak.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
Kedvezmény: 40%


Szent György-kápolna

A 13. századi Szent György-kápolna alatt egy körtemplomot (rotundát) találtak a feltáráskor, amelyről az 1109-1112 között írt Szent Imre-legenda emlékezik meg. Itt őrizték Szent György fejereklyéjét.
Nyitva tartás: 10-től 18 óráig
Kedvezmény: 40%


Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény

A Tejfalussy kanonoki ház ad otthont a Veszprémi Érsekség egyházi kincstárának és fő kiállítóhelyének, a magyarországi egyházi kincstárak második leggazdagabb, körülbelül 4000 darabos gyűjteményének.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
Kedvezmény: 40%


Szaléziánum - Érsekségi Turisztikai Központ

Interaktív kiállítóterek, üvegpadlós gyógynövényszoba, barokk falfestményekkel díszített termek, liturgikus kincsek, hegedűkészítő látványműhely, ostya- és gyertyakészítő műhely, vetítőterem, színes időszaki kiállítások.
Nyitva tartás: 10.00-17.00
Kedvezmény: 40%


Modern Képtár - Vass László Gyűjtemény

A Vass-gyűjteményben a magyar mesterek alkotásai az európai absztrakció legnagyobbjainak szobraival, képeivel, rajzaival és sokszorosított grafikáival egészültek ki az elmúlt néhány év során.
Nyitva tartás: 10.00-17.00
Kedvezmény: 40%


Csikász Galéria

A galériának otthont adó Simoga-ház nevét építtetőjéről, a hírneves ügyvédről Simoga Györgyről kapta. 1798-ban épült késői barokk stílusban, ma kiállítások helye, földszintjén a Csikász Galéria található időszakos kiállításokkal.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
Kedvezmény: 40%


Dubniczay - Palota - László Károly Gyűjtemény

Az 1751-ben épült palota Veszprém egyik legszebb késő barokk emléke. Itt látható László Károly magyar műgyűjtő képzőművészeti gyűjteményének válogatása.

Nyitva tartás: 10.00-17.00
Kedvezmény: 40%


Hősök Kapuja

A 2013-ban felújított Hősök Kapuja kiállítóhelyen a látogatók helytörténeti ismeretekkel gyarapodhatnak, megismerkedhetnek az épület történetével és Veszprém történelmének sorsfordulóival.
Nyitva tartás: 9.00-17.00
Kedvezmény: 40%


Tűztorony

Veszprém város legmagasabb pontján áll a Vár egyetlen középkorból megmaradt tornya, a barbakán, a mai Tűztorony, amely minden órában Csermák Antal verbunkosát játssza. A torony körerkélyéről csodás kilátás nyílik Veszprém városrészeire.
Nyitva tartás: 9.00-17.00
Kedvezmény: 40%


Várbörtön

A veszprémi várban már 1600 körül létezett börtön, amely akkoriban még csak egyetlen cellából állt.
Nyitva tartás: a kiállítást szaktárlatvezetéssel lehet látogatni hétfőtől szombatig 9 órától 14 óráig. Vasárnap zárva.
A csoportok (minimum 10 fő) indulásának időpontja: 9, 10, 11, 12, 13 és 14 óra.


Tavasszal élettel telik meg az Állatkert. A hideg évszakot a téli szálláshelyükön töltő állatok lassan újra a külső kifutójukban láthatók. A Veszprémi Állatkert minden nap várja látogatóit olyan sztárokkal, mint Pablo, az orrszarvú, Zuri, a kiszsiráf vagy Borisz és Léna a két szibériai tigriskölyök. A Veszprémi Állatkert egész napos komplex családi programmá nőtte ki magát.

Nyitva tartás: 9.00-17.30


​Spontan Race Disco  

Az erőpróba fergeteges after party-ja a belváros szívében, Veszprém legnagyobb rendezvényhelyszínén, ahol számtalan italakcióval ünnepelheted sikeres küzdelmedet.
Hangulatfelelős: titzkrisztián
2017.április 1. 21 óra
Helyszín: Historia Hangvilla  Rendezvényközpont (Brusznyai u. 2.)
A belépés ingyenes!


Cloud 9+ Lemezbemutató X Bladerunnaz Night

A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. Feszes dob és basszus alapok, effektelt gitárok és massziv elektronikus hangminták jellemzik a Cloud 9+ zenei alapját. A koncert utáni after partyról pedig a bladerunnaz dj-i gondoskodnak, akik a magyar DNB igazi nagykővetei!

További információ: https://www.facebook.com/events/751810928318113/
2017.április 1. 20.00
Helyszín: Expresszó Klub
Kedvezmény: 20 % a pultban mindenre 


A változtatás jogát fenntartjuk!

Cím: Veszprém
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Érdeklődési kör