Programok

Steinway koncertzongora ünnepélyes átadása - gálakoncert


Steinway koncertzongora ünnepélyes átadása - gálakoncert (2017.01.25 19:00 - 22:00)

A Veszprémi Hangversenyteremért Alapítvány és a Veszprémi Turisztikai Egyesület nevében nagy örömmel értesítjük, hogy Önök, mint adományozók, illetve a támogatók jóvoltából sikerült megvásárolni a megálmodott Steinway koncertzongorát. Bővebben Rövidebben

Ez tény az adakozó polgárok, és ezáltal Veszprém városának is fantasztikus sikere. Az Önök hathatós segítségével Veszprém egy nemzetközi színvonalú, prémium kvalitású hangszerhez jutott, így tovább tudja erősíteni azt a pozíciót, amit zenei és kulturális programjaival országosan, sőt nemzetközileg is kivívott magának.
Ezúton szeretettel meghívják Önt, mint a „Zongora Veszprémnek” akció egyik adományozóját a Steinway koncertzongora ünnepélyes átadására és az adománygyűjtést lezáró gálakoncertre, melyet 2017. január 25-én 19 órakor tartanak a Hangvilla nagytermében.

A hangverseny közreműködői a kezdeményezés fővédnökei lesznek:
Vásáry Tamás Kossuth- és Bartók–Pásztory-díjas zongoraművész, a Magyar Nemzet művésze és Kováts Péter Bartók–Pásztory-díjas hegedűművész, valamint a Bartók–Pásztory-díjas Mendelssohn Kamarazenekar Nyári Jenő zongoraművész Veszprém Város Vegyeskara (karnagy: Erdélyi Ágnes)

Az adományozók, illetve támogatók a gálakoncerten – kísérőjük társaságában – tiszteletjeggyel vehetnek részt, melyet 2017. január 5-ig vehetnek át személyesen a Hangvilla jegypénztárában. (kedd–péntek 9–17, szombat 9–13 óráig, tel.+36 88 889 179).
Ezt követően a még rendelkezésre álló helyekre 3.000 Ft-os jegyáron lehet majd belépőt vásárolni szintén a Hangvilla pénztárában.

Tisztelettel kérik, hogy meghívóját a gyorsabb ügyintézés érdekében hozza magával!

Örömmel várják ezen az ünnepi, megismételhetetlen eseményen!
 

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2017.01.25 19:00 - 22:00
Szervező neve: Veszprémi Hangversenyteremért Közhasznú Alapítvány
Szervező E-mail: szabone.antaledit@chello.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszhang.hu/
Érdeklődési kör