Aktualitások

SZEPTEMBERBEN INDUL A 2016/2017-ES SZÍNHÁZI ÉVAD


SZEPTEMBERBEN INDUL A 2016/2017-ES SZÍNHÁZI ÉVAD

Szeptembertől újra megnyílnak a veszprémi színházak kapui a látogatók előtt. Változatos programokkal várják a közönséget az új évadban is. Bővebben Rövidebben

A Veszprémi Petőfi Színház megtartotta évadnyitó társulati ülését augusztus 22-én. A 2016/2017-es évad megnyitóján Oberfrank Pál igazgató elmondta, bár egytagozatú, prózai színházként működnek, ragaszkodnak ahhoz, hogy népszínházi kínálatot tudjanak nyújtani a közönségnek, élő zenés előadásokkal együtt.

A színház augusztus 29-én, hétfőn nyitja meg kapuit a közönség előtt. Szeptember 17-én ismét várják az érdeklődőket a Hétpróba a bérletekért elnevezésű nyílt napra valamint a Bérletek délutánjára, ahol kedvezményesen válthatnak bérletet a nézők. A teátrum új évadának első bemutatója szeptember 24-én, szombaton lesz, Karinthy Frigyes Tanár úr kérem című előadása, Oberfrank Pál rendezésében.

Pannon Várszínház az új évadban is változatos, színvonalas műsorral készül mind felnőtt közönsége, mind a gyerekek számára. A zenés darabok közt láthatunk ősbemutatót, orfeum kabarét és musicalt Molnár Ferenc Pál utcai fiúk művéből. Az évadot a Mária Evangéliuma rockoperával nyitják szeptember 24-én, szombaton, előtte pedig szeptember 22-én Krámer György rendezésében FAUN - NIMFA - DANAIDA táncjátékot láthatja a közönség a társulat állandó otthonában, a veszprémi Hangvillában.

Kabóca Bábszínház októbertől ismét színes programokkal várja a gyerekeket minden hétvégén. A társulat és a vendégelőadók fellépését addig is a család minden tagja együtt élvezheti a kicsikkel: szeptember 16-18. közt a XIII. Mesefesztiválon és a hónap végén a veszprémi Várban a Kinizsi Pál című históriás játékkal várnak mindenkit a Kabócák! 

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Érdeklődési kör