Aktualitások

TAVASZI ZSONGÁS A VESZPRÉMI ÁLLATKERTBEN


TAVASZI ZSONGÁS A VESZPRÉMI ÁLLATKERTBEN

Minden tavasszal élettel telik meg az Állatkert, hiszen a hideg évszakot a téli szálláshelyükön töltő állatok lassan újra a külső kifutójukban láthatók. Bővebben Rövidebben

A medvék is előmerészkednek barlangjukból és velük együtt mi is ébredezünk téli álmunkból. Hétvégente előkerülnek a szabadtéri programok, és a gyerekes családok állandó kedvelt célpontja ismét a Veszprémi Állatkert lesz.

A természettel együtt ébred az Állatkert. Megnézhetjük a napfürdőző kis pandákat, kőszáli kecskéket, kengurukat, vagy épp a pettyes szarvasok csapatát.

Tavasszal egészen más, új arcát mutatja az Állatkert. Érdemes ilyenkor is egy nagy sétát tenni, de ha mégis hűvösebbre fordulna az idő, az elmúlt évek fejlesztéseink köszönhetően több olyan létesítmény is kialakításra került, mely fűtött látogatói térrel rendelkezik. Itt megmelegedhet a látogató és üvegfalon keresztül, szinte testközelből csodálhatja meg annak lakóit. Ilyen például a gyermekek nagy kedvence, a 300 m2-es Kölyökdzsungel játszóház és terrárium, az Elefánt ház, vagy a zsiráfokat bemutató Afrika ház. A Veszprémi Állatkert egész napos komplex családi programmá nőtte ki magát, hiszen a több, mint 30 hektárra bővült területen immár 5-6 órát tölthetnek el a látogatók.

 

Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger u. 17.
E-mail: info@veszpremzoo.hu
Telefonszám: +36 88/566-140
Honlap: http://www.veszpzoo.hu/
Érdeklődési kör