Aktualitások

Turisztikai Szezonnyitó


Turisztikai Szezonnyitó 2015. április 26-án!

Veszprém, e patinás, barátságos, pezsgő egyetemi város a virágnyílással egyidőben vendégváró kapuit is kitárja. A Veszprémvölgyben és a Várban ingyenes programokkal kedveskedünk a turistáknak és a veszprémieknek. Bővebben Rövidebben

Második alkalommal rendezi meg a Veszprémi Turisztikai Egyesület a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft-vel, valamint számos városi partnerrel együttműködve az ingyenes Turisztikai Szezonnyitó rendezvényt, melynek célja a turizmus és Veszprém, mint turisztikai célpont népszerűsítése a turisták és a helyi lakosság körében.

A programok a Veszprémvölgyben, a Kolostorok és Kertek rendezvényhelyszínen, valamint a Patak Party Rendezvénykertben, valamint a Veszprémi Várban zajlanak 2015. április 26-án, vasárnap 10 és 18 óra között.

Ajánló

A Jezsuita templomnál a Nyitott Műteremben csodáljuk meg a művészek alkotásait, szorítsunk a II. Pincér Futóverseny résztvevőiért vagy induljunk rendhagyó, verses idegenvezetésre az Óváros térről a Jókai utcán át a Veszprémvölgybe! Keressük fel a város Titkos Helyeit, és az ezen a napon ingyenesen látogatható Tűztornyot és a Hősök Kapuját! A gyerekek számára izgalmas játékkal készül a Művészetek Háza, ahol a kicsik a Titkos Kertet is felfedezhetik. A Veszprémvölgyben egész nap ingyenes kisvonat szállítja a vendégeket a helyszínek között. A Magyar Honvédség Légierő Zenekara koncertje, a Veszprémi Petőfi Színház művészeinek Zenekar a gomba alatt című meseelőadása, valamint Trócsányi Gergely és Süle Zsolt zenés, verses szerzői programja, az ÉSTE Produkció is a Patak Party Rendezvénykert színpadán látható. A Veszprémi Waldorf Egyesület kézműves foglalkozást tart, a Kócoska Mesebolt pedig Játéknappal várja a családokat. Mindezt kiegészítik a Veszprémi Turisztikai Egyesület szolgáltató tagjai által nyújtott kedvezmények, tehát valóban érdemes ezen a hétvégén felkeresni a királynék városát! 

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ RÉSZLETES PROGRAM:

Cím: 8200 Veszprém, Séd-patak
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör