Aktualitások

Új bérlet és új szolgáltatás a Petőfi Színházban


Új bérlet és új szolgáltatás a Petőfi Színházban

Sajtótájékoztató keretében mutatta be a Veszprémi Petőfi Színház elkövetkezendő kiemelt programjait, valamint újdonságait Oberfrank Pál igazgató és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető hétfőn délelőtt. Bővebben Rövidebben

Ismét megrendezésre kerül a Veszprémi Petőfi Színházban a hagyományos nyílt nap, szeptember 12-én, szombaton délután 3 órától. A program ismertetésekor Kellerné Egresi Zsuzsanna elmondta, látható lesz a színház idei nyári táborának produkciója, a Madarat tolláról című előadás, valamint vetélkedő, kvízműsor, "Petőfi-mobil", mesesarok, kulisszajárás és közös, zenés műsor várja az érdeklődőket. A színházi kulisszajárás az "Ötpróba a bérletekért" keretein belül lesz megtartva, az öt nagyszínházi bemutatóhoz kapcsolódó feladatokkal. Az egész délutános programon idén sem marad el Oberfrank Pál lecsója sem, amelyet megkóstolhatnak a nézők. A nyílt nap alatt folyamatos bérletvásárlási lehetőség lesz, szeptember 12-re való tekintettel 12%-os kedvezménnyel.

Kihirdette új, szabadon felhasználható bérletsorozatát, a Petőfi összes-t Oberfrank Pál igazgató. A 15 ezer forintért váltható bérlettel 15 tetszőleges előadást tekinthetnek meg a nézők. A direktor úgy fogalmazott: a mai rohanó világban nem mindenkinek van lehetősége, hogy a kötött előadásnapokon érkezzen a színházba, ezért jött létre az új bérletsorozat, amelynek ötletgazdája Kellerné Egresi Zsuzsanna volt. A bérlettel a nagyszínházi, játékszíni, gyermek- és ifjúsági, valamint a vendég- és bérletszünetes előadások is látogathatóak lesznek.

Új szolgáltatást hozott létre a teátrum, "Házhoz megy a Petőfi Színház!" címmel. A színház értékesítési munkatársai egy autóval, számítógéppel és nyomtatóval felkeresik a Veszprém vonzáskörzetében lévő településeket, hogy nézőink kényelmesebben tudják megvásárolni bérletüket az új évadra. Szeptemberben és októberben hétvégi napokon egy-egy színművész társaságában lesz megtalálható a Petőfi Színház néhány munkatársa valamely közeli településen.

A sajtótájékoztató zárásaként Oberfrank Pál igazgató elmondta, szeptember 8-án kedden este a Thália Színházban, a Vidéki Színházak Fesztiválján lesz látható a tavalyi évad nagy sikerű produkciója, A vadkacsa, amelyre már minden jegy elkelt.

 

forrás: petofiszinhaz.hu

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Érdeklődési kör