Aktualitások

Új, fiatalos imázs fotókkal bővült Veszprém fotótára


Új, fiatalos imázs fotókkal bővült Veszprém fotótára

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. július 10-én Bernát Dórával, Veszprém-Vehir Szépével készített új, lendületes imázs fotókat Veszprémről. Bővebben Rövidebben

A remek hangulatban lezajlott fotózáson többek között az Óváros téren, a Veszprémvölgyben, a Veszprémi Várban és a Rozé, Rizling&Jazz Napokon készültek fotók a szépségkirálynőről, valamint kísérőjéről a királynék városában. 

A Hangvilla Kávézóban és a Chianti Étteremben egy-egy ízletes desszertet, a Betekints Hotel wellness komplexumának emeleti teraszán egy hűsítő koktélt fogyaszthattak el a modellek. A Villa Medici Hotel és Étterem kerti tavánál a gyönyörű tavirózsák is színesítik a képeket.

Az esti órákban a Hangvilla és a Veszprémi Petőfi Színház biztosította az elegáns ruhákban megjelenő modellek számára a hangulatos hátteret.

A felvételeket Pesthy Márton készítette. Bernát Dóra sminkje és frizurája a veszprémi Still Szalon jóvoltából készülhetett el, elegáns, divatos ruháit pedig a Rouge üzlet biztosította. 

Egy új célcsoportot, a fiatal felnőtteket kívánja megszólítani friss, lendületes felvételekkel Veszprém turisztikai honlapja, a veszpreminfo.hu. Az elkészült képek a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. tulajdonában vannak, és a kft. honlapján, a www.veszpreminfo.hu oldalon, valamint Facebook oldalán és nyomtatott kiadványaiban kerülnek felhasználásra. 

A kft. a mostani képsorozattal egészíti ki meglévő gyűjteményét, hogy még sokoldalúbb és látványosabb weboldal fogadhassa a város iránt érdeklődőket.

A fotókból ízletítőt talál a cikk Médiatárában.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör