Aktualitások

ÚJ TERMÉKEK ÉRKEZTEK AJÁNDÉKBOLTUNKBA


ÚJ TERMÉKEK ÉRKEZTEK AJÁNDÉKBOLTUNKBA

Nézzen be irodánkba Veszprémben, az Óváros tér 2. szám alatt, ahol Karácsonyi ajándékötletekkel, Vidék minősége - Éltető Balaton-felvidék védjegyes helyi termékekkel és számos újdonsággal várjuk! Bővebben Rövidebben

Új termékek érkeztek a balatoncsicsói SPERG ART és a monoszlói Gaál Ferenc kerámiaműhelyéből:
Mázas kerámia angyalkák, tünderek és rénszaravasok, karácsonyfadíszként és a lakás díszeként is használható, különböző méretű szívek és virágok. Kermámia mécsestartók és szappantartók valamint további fából készült termékek.


Befőttek, lekvárok és szörpök a halimbai gyógynövénykertből és Zsusska konyhájából, szőlőmagolaj- és őrlemény Szentantalfáról és kézműves, minőségi Articsokoládék karácsonyi csomagolásba öltöztetve! 


Ajándékboltunkban továbbra is elérhetők az Ajka Kristály klasszikus termékei: kézzel mintázott likőrös pohárkák, nemes csiszolású vázák és tálak, de a fiatalos termékvonalból - mint a modern mintájú mécsestartók és poharak, kutyafigurák - is választhatnak a hozzánk betérők.


Friss termékek érkeztek a Dörgicsei Levendula Majorból és finom gyümölcsteák az aszófői Nagyi kertje Teaházból.

Új termékeink között szerepelnek:

Bio levendula szappanos csomag: A Dörgicsei Levendula Majorban termett bio levendulavirág és bio levendula illóolaj felhasználásával készült, kézműves kecsketejes szappan. A mellé csomagolt 5 ml orvosi levendula (Lavandula angustifolia) sokrétűen felhasználható: aromalámpába, -diffúzorba vagy a szauna kövére csepegtetve, illetve tisztaságának és gyengédségének köszönhetően gyógyító és kulináris célokra egyaránt.

Levendulás szerelem ajándécsomag: A Dörgicsei Levendula Majorban termelt és lepárolt bio minőségű, aromaterápiás tisztaságú illóolajunk kedélycsitító és tisztító hatását kiegészítve a narancs, ylang-ylang és pacsuli illóolajokkal, az Aphrodité illóolaj keverék a meghitt pillanatok könnyed illatát hozza az életünkbe. Az összetevő gyógynövények és hatóanyagaik baktérium, gomba- és vírusellenes csíraölő tulajdonságait a modern kutatások és a hagyományos gyógyászat évezredes tapasztalatai is bizonyítják.

A csomag tartalma:
1 db Aphrodité Csábító illat (levegő illatosító spray)
1 db Aphrodité Csábító illóolaj keverék
1 db ajándék orvosi levendula virágtasak
1 db textil szív

Cseppben a szerelem! :)

Levendula bagoly: Kedves, különleges ajándék, hiszen a levendula baglyok ötletes, egyedi alkotások, melyek a bio lavandin (Lavandula x intermedia) virágait rejtik. Illatukkal belengik a helyiséget, miközben távol tartják a kellemetlenkedő rovarokat.

Illóolajok, anagyalka formájú aromakő, arc- és testpermetek, légfrissítő koncetrátumok és még sok egyéb levendulás apró ajándék.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: 06 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Érdeklődési kör