Programok

V. Snow Day


V. Snow Day (2016.01.17 09:07 - 18:00)

A nemzetközi World Snow Day-hez kapcsolódva, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre az esemény a Nordica Síarénában. Ekkor a világ számos pontján egyszerre tartanak hasonló rendezvényeket, ünneplik a havat és a telet. Bővebben Rövidebben

A World Snow Day középpontjában mindenhol a gyerekek és a családok állnak. Nálunk Eplényben is az a cél, hogy a családokat megmozgassuk. Minél több emberrel meg szeretnénk ismertetni a téli síportokat, és megszerettetni a havat.

Január 17-én különleges téli programokkal várjuk a családokat, melyeken ingyenes a részvétel.

  • A Kemencés Büfé melletti napfény teraszon délelőtt kilenc órától jégpingvin faragó versenyt rendezünk. A versenyre családoknak lehet nevezni. A nevezés előzetes regisztrációhoz kötött. Aki be szeretné nevezni a családját, csupán annyit kell tennie, hogy péntek estig küld egy regisztrációs emailt aszervezes@siarena.hu email címre. A legszebb jégpingvint készítő család díjazásban részesül. Jutalmuk egy 68 000 Ft értékű jégszobor lesz az Iceart Bt. felajánlásával. Az 1 méteres szobrot M. Tóth Zsolt, aranyérmes jégszobrász készíti el a család számára előre egyeztetett időpontra.
  • Délután a jégszobrászkodást egy hószobor készítő foglalkozás váltja fel, szintén a büfé melletti teraszon.
  • Mindeközben hátsó tanulópályán havas ügyességi játékokat tartunk. Lesz hógolyó piramis, sílimbó és egylábas síszlalom.
  • A tanulópálya alsó részén megtekinthető és kipróbálható lesz a sífutás.
  • Szintén a tanulópályán tartjuk ratrakos bemutatónkat, ahol közelebbről meg lehet ismerkedni a pályakezelő géppel.
  • Vasárnap a rendezvényen kint lesz egy sí szimulátor, így aki még nem síelt, az akár normál utcai cipőben belekóstolhat a síelésbe.
  • Aki kedveli az extrém sportokat, az megtekintheti a freestyle bemutatókat, melynek a rendezvényre épített snowparkunk ad otthont.
  • A programokat egy jégfaragó show zárja sötétedés után.
Cím: 8413 Eplény
E-mail: info@siarena.hu
Telefonszám: +36 70 425 7674
Honlap: http://siarena.hu/
Esemény időpontja:2016.01.17 09:07 - 18:00
Szervező neve: Nordica Síaréna / Bringaréna Eplény
Szervező címe: 8413 Eplény, Veszprémi út 66/a.
Szervező tel.: +36 20 922 7346
Szervező E-mail: ebele.balint@siarena.hu
Szervező Weboldal: http://bringarena.com/
Érdeklődési kör