Programok

VESZPRÉM SÉTA JÚNIUS 11-ÉN


VESZPRÉM SÉTA JÚLIUS 11-ÉN (2017.07.11 17:00 - 19:00)

2017. július 11-én, kedden, 17 órától a Rozé, Rizling & Jazz Napokhoz kapcsolódóan gasztro-érdekességekkel fűszerezett garantált városnézést szervezünk helyi, profi idegenvezetők közreműködésével és kedvezményekkel. Bővebben Rövidebben

A gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka szakavatott idegenvezetők mutatják be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 17.00 órakor a Tourinform Veszprém elől induló, gasztro-érdekességekkel fűszerezett városnézés során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A séta a Panorámateraszon zárul. A résztvevők az idegenvezetés során bepillantást nyerhetnek a Várban található Érseki Pincészetbe.


A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitva tartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: hétfő-csütörtök: 7 – 19 óráig, péntek - szombat: 7 - 20 óráig)
  • Fricska Bisztró – 10 % kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: minden nap: 10 - 23.45 óráig)
  • Laczkó Dezső Múzeum – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: kedd - vasárnap: Laczkó Dezső Múzeum és Bakonyi Ház: 10 - 18 óráig, illetve Tűztorony és Hősök Kapuja Látógatóközpont: naponta: 9 - 17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: kiállítóhelytől függően hétfő, illetve vasárnap kivételével naponta: 10 - 18 óráig)
  • Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ - 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: naponta: 9 - 17 óráig)

Amennyiben van rá lehetőségük, javasoljuk, hogy elővételben váltsák meg jegyüket, hogy időben ki tudják használni a kedvezményeket a vezetés napján.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes! www.bakony-balaton.hu

A séta minimum 5 fő részvételével indul.

A városnézés során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Esemény időpontja:2017.07.11 17:00 - 19:00
Érdeklődési kör