Programok

VESZPRÉM SÉTA JÚLIUS 15-ÉN


VESZPRÉM SÉTA JÚLIUS 15-ÉN (2017.07.15 11:00 - 13:00)

2017. július 15-én, szombaton, 11 órától a VeszprémFesthez kapcsolódóan garantált városnézést szervezünk helyi, profi idegenvezetők közreműködésével és kedvezményekkel. A séta résztvevőit Mészáros Zoltán, a VeszprémFest főszervezője köszönti. Bővebben Rövidebben

Szíves elnézésüket kérjük, - elírás miatt - ma 17:00 órakor nem indul városnézés irodánk szervezésében. A mai Veszprém Séta ma 11:00 órakor elindult közel 50 résztvevővel. A garantált idegenvezetésen készült képek már megtekinthetők a Médiatárban.

A gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka szakavatott idegenvezetők mutatják be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 11.00 órakor a Tourinform Veszprém elől induló városnézés során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az idegenvezetés kezdetén Mészáros Zoltántól, a VeszprémFest főszervezőjétől hallhatnak néhány érdekességet, történetet a fesztiválról. A séta a Panorámateraszon zárul. 


A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitva tartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: hétfő-csütörtök: 7 – 19 óráig, péntek - szombat: 7 - 20 óráig)
  • Fricska Bisztró – 10 % kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: minden nap: 10 - 23.45 óráig)
  • Laczkó Dezső Múzeum – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: kedd - vasárnap: Laczkó Dezső Múzeum és Bakonyi Ház: 10 - 18 óráig, illetve Tűztorony és Hősök Kapuja Látógatóközpont: naponta: 9 - 17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: kiállítóhelytől függően hétfő, illetve vasárnap kivételével naponta: 10 - 18 óráig)
  • Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ - 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: naponta: 9 - 17 óráig)

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séták ingyenesek! www.bakony-balaton.hu

A séta minimum 5 fő részvételével indul.

A városnézés során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Esemény időpontja:2017.07.15 11:00 - 13:00
Érdeklődési kör