Programok

VESZPRÉM SÉTA JÚNIUS 17-ÉN


VESZPRÉM SÉTÁK JÚNIUS 17-ÉN (2017.06.16. - 2017.06.17.)

2017. június 17-én, szombaton, 15 órától a Kabóciádé Családi Fesztiválhoz, illetve 18 órától a Veszprémi Sörfesztiválhoz kapcsolódóan 2 garantált városnézést is szervezünk helyi, profi idegenvezető közreműködésével és kedvezményekkel. Bővebben Rövidebben

15.00 órakor kezdődő garantált, gyalogos, bababarát-gyerekes városnézés keretében Kilár Boróka szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

15.00 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetnek meg az érdeklődők az alábbi útvonalon: Óváros tér-Buhim utca-Historia Kert-Szerelem-sziget-Margit-romok-Kolostorok és Kertek rendezvénytér.

A résztvevők a séta után becsatlakozhatnak a Kabóciádé Családi Fesztivál gyermekprogramjaiba a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren:

17:00 Danny mesél: Kodzsugukila, a boszorkány - afrikai mese - Kabóca Bábszínház
18:00 Fejforgató - koncert - Belvárosi Betyárok
19:00 Szegény Dzsoni és Árnika - bábelőadás - Kabóca Bábszínház
19 órától Készülődés az éjszakai kalandtúrára
21:00 Éjszakai kalandtúra: Pikkelytánc óriás vízi lényekkel. A gyermekekkel nappal közösen készített rajzok éjjel fényfestéssel jelennek meg!

A szombati séták tartósan rossz idő esetén elmaradhatnak.


18.00 órakor kezdődő garantált, gyalogos városnézés keretében szintén Kilár Boróka szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

18.00 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Sörös játékok sörös nyereményekért.  A résztvevők a séta után becsatlakozhatnak a Veszprémi Sörfesztivál rendezvénybe. 20.30-kor a Ocho Macho koncert kezdődik a Sörfesztivál helyszínén, a Historia Kertben.


A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitva tartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: péntek - szombat: 7 - 20 óráig)
  • Fricska Bisztró – 10 % kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: péntek - szombat: 10 - 23.45 óráig)
  • Laczkó Dezső Múzeum – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: péntek - szombat: Laczkó Dezső Múzeum és Bakonyi Ház: 10 - 18 óráig, illetve Tűztorony és Hősök Kapuja Látógatóközpont: 9 - 17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: péntek - szombat: 10 - 18 óráig)
  • Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ - 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: péntek - szombat: 9 - 17 óráig)

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séták ingyenesek! www.bakony-balaton.hu

A séták minimum 5 fő részvételével indulnak.

A városnézések során együttműködünk a veszprémi idegenvezetőkkel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

(A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.)

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu
Esemény időpontja:2017.06.16. - 2017.06.17.
Érdeklődési kör