Programok

Zenei Klub a könyvtárban - Bill Haley


Zenei Klub a könyvtárban - Bill Haley (2016.02.16 16:30 - 18:30)

A Zenei Klubban ezúttal Bill Haleyre a legendás Rock ’n’ Roll előadóra emlékeznek. Emellett a 20-21. századi könnyűzene több nagyszerű alakja is felhangzik a közel két órányi dal válogatásban. Bővebben Rövidebben

Zenei Klub a könyvtárban 

2016. február 16-án, kedden 16.30 órától
az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Közösségi terében
(Veszprém, Komakút tér 3., III. emelet) 

 

A Zenei Klubban ezúttal Bill Haleyre a legendás Rock ’n’ Roll előadóra emlékeznek. Emellett a 20-21. századi könnyűzene több nagyszerű alakja is felhangzik a közel két órányi dal válogatásban. Gary Moore – Rick Astley – Trio Midnight – Erikay Badu – Buddy Tate – Madlib – Gene Vincent – David Bowie, csak néhány név a változatos programból.

Továbbá a Zenei Klubba érkezők információt kaphatnak Veszprémben és az országban közelgő jeles koncertekről, belehallgathatnak a Zenemű és Médiagyűjtemény ritkaságaiba, és kvízjátékban is részt vehetnek, ahol értékes nyeremények várnak a legügyesebbekre. 

Bill Haley

Amerikai énekes, dalszerző, gitáros. 
A könnyűzene emblematikus alakja, neve a világon szinte mindenhol ismertté tette a Rock ’n’ Roll műfaját, dalait az örökzöldek között tartják számon. Zenéjét kezdetben főleg country, western, bluegrass, swing, és boogie zenei stílusjegyek jellemezték. Azonban az 1950-es évek zenei igényeinek átalakulásával Bill Haley a Comets zenekarral megtalálta saját hangját és olyan Rock ’n’ Roll klasszikusokkal ajándékozott meg minket, mint a ”Rock Around The Clock” vagy a ”See You Later Alligator”. Bill Haley a Rock ’n’ Roll és Grammy hírességek csarnokának tagja.

A rendezvény helyben történő regisztrációt követően ingyenesen látogatható!
Klubvezető: Kindler Krisztián
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Cím: 8200 Veszprém, Komakút tér 3.
E-mail: ekmk@ekmk.hu
Telefonszám: +36 88 424 011
Honlap: http://www.ekmk.hu
Esemény időpontja:2016.02.16 16:30 - 18:30
Szervező neve: Eötvös Károly Megyei Könyvtár
Szervező címe: 8200 Veszprém, Komakút tér 3.
Szervező tel.: +36 88 424 011
Szervező E-mail: ekmk@ekmk.hu
Szervező Weboldal: http://www.ekmk.hu
Érdeklődési kör