Programok

Zenei Klub a könyvtárban - Liza Minnelli


Zenei Klub a könyvtárban - Liza Minnelli (2016.03.22 16:30 - 18:30)

A Zenei Klubban ezúttal a musical ”királynője”, a márciusban születésnapját ünneplő Liza Minnelli életművét ismertetik. Emellett a 20-21. századi könnyűzene több nagyszerű alakja is felhangzik a közel két órányi dal válogatásban. Bővebben Rövidebben

Zenei Klub a könyvtárban

2016. március 22-én, kedden 16.30 órától az Eötvös Károly Megyei Könyvtár (Veszprém, Komakút tér 3., III. emelet) Közösségi terében.

A Zenei Klubban ezúttal a musical ”királynőjének”, a márciusban születésnapját ünneplő Liza Minnellinek az életművét ismertetjük.  

Emellett a 20-21. századi könnyűzene több nagyszerű alakjának egy-egy dala is felhangzik a közel két órányi válogatásban. Chris Rea - Lady Gaga - Harry James - Roy Haynes - csak néhány név a változatos programból.

Amerikai színésznő és énekesnő. Leghíresebb alakítása Sally Bowles szerepe a Kabaré című filmmusicalben, melyért 1973-ban Oscar-díjat nyert a legjobb női mellékszereplő A filmes, televíziós és színpadi szerepek (pl. Flora the Red Manace, Liza, Chicago, The Act) mellett gazdag zenei életművel rendelkezik, melyből kiemelkednek a Gently és a Liza’s at the Zenei munkásságát Grammy Életmű-díjjal jutalmazták, majd bekerült a Grammy Hírességek Ezen kívül a Zenei Klubba érkezők információt kaphatnak Veszprémben és az országban közelgő jeles koncertekről, belehallgathatnak a Zenemű- és médiagyűjtemény ritkaságaiba, és kvízjátékban is részt vehetnek, ahol értékes nyeremények várnak a legügyesebbekre.

Klubvezető: Kindler Krisztián

A rendezvény helyben történő regisztrációt követően ingyenesen látogatható!

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Facebook oldal...

Cím: 8200 Veszprém, Komakút tér 3.
Esemény időpontja:2016.03.22 16:30 - 18:30
Érdeklődési kör