10. Torkos Csütörtök Veszprémben


10. Torkos Csütörtök Veszprémben

Február 19-én ismét lesz Torkos Csütörtök, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Veszprémi étterem is csatlakozik az akcióhoz! Bővebben Rövidebben

Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók féláron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe és ott fedezzenek fel új ízeket. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50% kedvezményt adnak a számla végösszegéből vendégeiknek. 

A torkoskodni kívánó vendégek az Étterem kereső segítségével böngészhetnek a vendéglátóhelyek között.

Veszprémben is találunk olyan helyszíneket, melyek csatlakoznak az akcióhoz: 

A Fricska Bisztró egy egyedi hangulatot árasztó bár és grill étterem, mely a Séd patak partján egy volt malom épületében kapott helyet.Magyarország 10 legjobb hamburgerébe beválasztott specialitásunk házi ketchuppal és mustárral, kézműves sajttal készül, héjában sült burgonyával szeretik a Fricskába-járók. A Torkos Csütörtök jó apropóul szolgál, hogy a napközben is éhesek számára bevezessük a Napi menüt, várjuk a sziesztás környezetben ebédelni szerető vendégeinket!

8200 Veszprém, Miklós u. 10., Tel.:+3670 771 1685
Email: fricska@fricska.org
Honlap: facebook.com/FricskaBisztro

Az Elefánt Étterem az Óváros tér 6. szám alatt várja 50% kedvezménnyel az érdeklődőket. Telefonszámuk: +36 88 329 695.

A Mrs. Kebab a  Külső Kádártai út 1. (Tesco parkoló) szám alatt várja a torkoskodni vágyókat. Telefonszámuk: +36 20 466 0076

La Salsa (Endrődi Sándor u. 67.)  étterem is csatlakozik a Torkos Csütörtök elnevezésű akcióhoz.

Daiquiri Cukrászda Kávéház és Bár (Kossuth Lajos u. 6.) is csatlakozik a 10.Torkos Csütörtökhöz.

Az Óváros Vendéglő (Szabadság tér 14.) is szertetettel várja 50%-os kedvezménnyel a vendégeket.

A résztvevők palettája idén is bőséges választási lehetőséget nyújt mind az ínyencek, mind a nemzetek konyháinak szerelmesei számára, és éppúgy a meghitt kisvendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig válogathatnak országszerte.

A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága idén nemcsak hazánk kulturális és gasztronómiai értékeire szeretné irányítani a figyelmet, hanem a minőségi magyar sertéshús fogyasztásának pozitív egészségügyi és gasztronómiai vetületeire is. A néphagyomány szerint ugyanis Torkos Csütörtökön – annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentő hamvazószerdát követően ünnepeljük – ismét szabad húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából. Természetesen azok a vendégek is megtalálhatják a kedvükre való fogásokat, akik ebben az időszakban már nem szeretnének húst fogyasztani, hiszen sok étterem változatos böjti ételeket is kínál majd a Torkos Csütörtök idején a vendégeknek.

Ne felejtsük otthon a SZÉP kártyát sem!

Bővebb információ: http://torkoscsutortok.itthon.hu/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!