Aktualitások

3 veszprémi étterem is a Dining Guide 100-as toplistáján


HÁROM VESZPRÉMI ÉTTEREM IS A DINING GUIDE 100-AS TOPLISTÁJÁN

A 100 legjobb étterem közé választották a veszprémi Oliva Éttermet, a Villa Medici Éttermet és a Gusto13-at. Bővebben Rövidebben

Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz listáján a Villa Medici Étterem 67. helyen (80 ponttal), Gusto13 Bistro 79. helyen (78 ponttal), és az Oliva Étterem 80. helyen (78 ponttal) szerepel.

 

Villa Medici Étterem

A Villa Medici Étterem családi vállakozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Séfük, Amrein Csaba, aki 25 éve áll a konyhánk élén, a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel. Elkötelezett hívei a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatják a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítenek el: saját maguk füstölik a húsokat, sütik a kenyerüket, készítene házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeik számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen. Miközben őrzik értékeiket, hagyományaikat, törekednek a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hiszik azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet. A negyed évszázad alatt összekovácsolódott csapatukkal minden nap azon dolgoznak, hogy a náluk eltöltött idő páratlan élmény legyen és felejthetetlen emlékké váljon vendégeik számára.

 

Gusto13 Bistro & Delicate

A Chianti Étterem a 2009. évi tulajdonosváltást követően fine dining étteremmé alakult, új névvel és megváltozott koncepcióval nyílt meg, mint Gusto13 Bistro & Delicate. Az étterem továbbra is a Csermák Antal utcában található, de más a belső tér, és az arculat is. 
Egy sokkal lazább, - reményeik szerint - szerethetőbb és közvetlenebb hangulatú bisztróvá alakultak, ahol az egyik legfontosabb szerepet az ételek minősége jelenti.

 

Oliva Étterem

Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a Vártól pár perc sétára várjuák kikapcsolódni vágyó vendégeiket. Az Oliva étlapján a meghatározó nemzetközi konyha fogásait a hagyományos magyar ételek egészítik ki.
Az Oliva Étterem 2000. október 27-én nyitotta meg kapuit.

 

 

Gratulálunk az éttermeknek az elismeréshez!

Cím: Veszprém