Aktualitások

A "Hónap Hotele" címért száll versenybe a Betekints Wellness és Konferencia Hotel


A "Hónap Hotele" címért is versenybe száll a Betekints Wellness és Konferencia Hotel

Az Év Hotele nézői szavazataik segítségével megválasztják az egyes hónapok,illetve az Év Hotelét.A Betekints Wellness & Konferencia Hotel**** a szeptember 16-i adásban szerepelt és a támogató szavazatoknak köszönhetően megnyerte a heti fordulót.Most a Hónap Hotele cím a tét. Bővebben Rövidebben

A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járja végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismerjük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálja, teszteli a hotelek szolgáltatásait, értékeli a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhatnak a hotelekre és nyerhetik meg a hetente kisorsolt két wellness-hétvége egyikét.

Májustól decemberig részenként két-két szálláshelyet próbálnak ki, a nézők pedig az adást követően szavazhatnak, így alakul ki a végső sorrend, ami alapján kihirdetik a hónap hoteleit. 2019 januárjában pedig a nézők új szavazatokkal választhatják meg Az Év Hotelét, a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében. Az Év Hotele minden vasárnap 12:00 órakor premier adással - az RTL Klub műsorán.

A szavazók nyerhetnek egy felejthetetlen wellness hétvégét, vagy a játék fődíját, egy egy hetes nyaralást AZ ÉV HOTELÉBE!

Szavazni október 7-ig az alábbi linken keresztül lehet: https://azevhotele.hu/

 

Cím: Veszprém, Veszprémvölgyi utca 4.