Aktualitások

A Nosztalgia Garden Ízkertészet őszi étlapja


A Nosztalgia Garden Ízkertészet őszi étlapja

Élvezd ki az ősz utolsó hónapját a Nosztalgia Garden Ízkertészetben, ahol egy karnyújtásnyira van az erdő, pattog a tűz a kandallóban és ahol a hagyományokat ötvözik a szokatlan ízkombinációkkal. Bővebben Rövidebben

Élvezd ki az ősz utolsó hónapját a Nosztalgia Garden Ízkertészetben, ahol egy karnyújtásnyira van az erdő, pattog a tűz a kandallóban és ahol a hagyományokat ötvözik a szokatlan ízkombinációkkal. 

A Nosztalgia őszi étlapjára körtekrémlevest álmodtak meg birsalmahabbal, a Garden Hidegtálon a szarvassonka, a malaccsászár és a kacsamáj találkozik, és a paprikás krumpli is egészen szokatlan formában jelenik meg.

Asztalfoglalás: 06 88/590-073

 

Nosztalgia Garden Ízkertészet

20 évvel ezelőtt megnyitott egy kisvendéglő. Nosztalgiának nevezték el, belecsempészve a múlt ezernyi apró emlékét. A sarokban kandalló duruzsolt, a tányéron a ropogós kacsasült után a nagyi féle almáspite gőzölgött, hozzá finom házi limonádét kortyolhattunk…

MI IS A NOSZTALGIA GARDEN TITKA?

Talán az ételek, amelyek olyanok, mintha Édesanyánk főzte volna, de mégis megbolondítva egy csipetnyi modernséggel. Talán a kőből rakott kandalló melege télen. Talán a mindig mosolygó pincér, a hangulatos, otthonos kis kuckó érzetét nyújtó enteriőr, a télikert és az azt körülölelő kert látványa. Mindenesetre, a Nosztalgiába egy pillanat műve beleszeretni, aztán az ember újra és újra vágyni kezd egy kis Nosztalgia „repetára”.

Cím: Kittenberger K. u. 11., Veszprém, 8200