Aktualitások

2019. január 25.

Eplényben az elmúlt másfél héten folyamatosan üzemelt a #hógyár, teljes kapacitással ontották magukból a hóágyúk a friss technikai havat. Ennek következtében a hétvégén 5,4 kilométer pályarendszeren lehet majd síelni, mindezt átlagban 60-80 centiméter mély havon tudjuk megtenni.
A hétvégén üzemelni fog az összes felvonónk, így összesen 8.480 főt tudunk majd egyszerre felszállítani óránként a hegytetőre!

December 1., azaz a hazai síszezon megkezdése óta több mint 170.000 köbméter havat gyártottunk a pályákra. A hétvége nem csak a számokról fog szólni, hanem a hazai síélményről is, hiszen Magyarországon, Eplényben tökéletes körülmények várják majd a síelni vágyókat, ugyanis a technikai hó mellett természetes havazást is várunk Eplénybe, és csodálatos fehér táj ígérkezik.

Tömérdek friss hó mellett nyitva lesz majd összes vendéglátóhelyünk, az összes szolgáltatásunk igénybe vehető lesz. Bővítettük továbbá szolgáltatásainkat helyszíni waxolással is, ezzel is igyekezve vendégeink teljes körű kiszolgálását.

További információk a waxolásról: http://siarena.hu/waxolas 

Cikkünk frissül!

2019. január 26.

Elérkeztünk az idei síszezon egyik legjobb sínapjához!

Tökéletes kondíciók várják a sísport szerelmeseit Eplényben. Az elmúlt éjjel is üzemelt – ahogy mi nevezzük – a #hógyár, és a nyitva lévő pályák mellett új szakaszokat is elkezdtünk behavazni! Jelenleg több mint 5,4 kilométernyi pályarendszeren lehet élvezni a síelést és snowboardozást az Intersport Síarénában. Mindenki megtalálja a számítását, hiszen a teljesen kezdő kék színű családbarát pályánktól egészen a nemzetközi FIS minősítéssel rendelkező fekete versenypályáig minden elérhető Eplényben.

A mai napon az összes vendéglátó egységünk üzemel, mindkét bejáratunk nyitva, és új szolgáltatást is bevezettünk: közvetlenül a pálya mellett elérhető a mai naptól a meleg waxolás és polírozás. Teljes felvonó kapacitással fogunk üzemelni, azaz összesen 8.480 főt tudunk a hétvégén
felszállítani a hegytetőre óránként.
 

További részletes információk: http://siarena.hu/hirek/a-szezon-legjobb-sihetvegeje-varhato

Cím: 8413 Eplény