Aktualitások

A Tourinform Veszprémben is megvásárolható a 48 órás Restart Budapest Card


A Tourinform Veszprémben is megvásárolható a 48 órás Restart Budapest Card

A BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. által forgalomba hozott 48 órás Restart Budapest Card a Tourinform Veszprémben is elérhető. Bővebben Rövidebben

A 48 órás Restart Budapest Card egy városkártya, melynek megvásárlásával bizonyos turisztikai szolgáltatások ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetőek igénybe. Céljuk a 48 órás Restart Budapest Carddal, hogy a Budapestre érkezőknek egy olyan élménycsomagot biztosítsanak, melyen keresztül megismerhetik a várost, annak rejtett kincseit, pezsgő kulturális életét, és meghatározó emlékekkel, élményekkel feltöltődve térjenek haza.

Tudnivalók a 48 órás Restart Budapest Card-ról :

1. Típus és ár: 48 órás Restart Budapest Card és a hozzá tartozó extra szolgáltatási csomag bruttó vételára 11.490 Ft, azaz bruttó tizenegyezer-négyszázkilencven Forint.

2. Érvényesség: az adott kártya 48 óráig érvényes. A kártya érvényességét jelzi a hátoldalán kitöltött dátummező, illetve a benne található NFC-chip, mely az első használattól számított 48 óráig aktív.

3. Használat: a kártya érvényessége az első használattól, azaz az aktiválástól számítódik.

4. Forma: hitelkártya méretű műanyaglap a BFTK Nonprofit Kft. által kialakított dizájnnal, hátoldalán a turista aláírása, az érvényesség kezdetének dátuma és időpontja (a vendég maga tölti ki), a kártya ára, valamint a kártya sorszáma. A hátoldalon QR-kód, weblap cím, valamint telefonszám is a könnyebb és gyorsabb tájékozódást segítik.

 

 

A 48 órás Restart Budapest Card megvásárlásával biztosított szolgáltatásainak részletei a hello.enbudapestem.hu oldalán találhatók.  

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.